3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:30

18.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlak Baníku utnuly dvě branky v závěru utkání - FOTO


Branky


5

I hosté z Ratíškovic bojují o udržení v soutěži a chtěli odvést nějaké body. Domácí Svratka ale využila své příležitosti a tak tři body zůstávají doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


FC Svratka Brno
David Kříž (trenér): Ratíškovice byly velmi nepříjemným soupeřem, jejich fotbal je fyzicky velmi náročný, mají dobré soubojové hráče, kteří využívali každou příležitost k ohrožení naší branky. Jsem rád za kluky, že souboje před naší brankou uskákali a utkání jsme odehráli s nulou vzadu, kterou jistil dobrým výkonem Martin Doležal. Z mého pohledu bylo vítězství spravedlivé, vytvořili jsme si kromě gólů ještě další velmi dobré příležitosti ke skórování. Skóre otevřel po půl hodině utkání krásnou brankou Svensson, který korunoval svůj výborný výkon. Bohužel jsme další šance využili až v závěru utkání, takže zápas byl napínavý až do konce. Druhou branku vstřelil Čurda, když dohrával akci Janika, jehož střelu zastavilo břevno. Krásnou brankou uzavřel skóre na 3:0 Alii Hussein, pro něhož to byly první doteky s míčem v utkání.

FK Baník Ratíškovice
Martin Kordula (hráč): Zápas byl vyrovnaný, hodně soubojů na malém hřišti. Potřebujeme každý bod, máme hodně zraněných či pracovně vytížených hráčů. Doplatili jsme na neproměňování šancí a naopak po našich chybách lacino inkasujeme.



Sestavy


FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - J. Čurda [-] , M. Bednář [-] , P. Preis [-] , D. Řezník [-] (89. D. Ostrovka [-] ) , J. Janík [-] (87. . Ali [-] ) , R. Losenický [-] (70. E. Moll [-] ) , F. Kříž [-] , J. Broskva [-] , F. Svensson [-] (89. V. Malishevskyy [-] ) , V. Chasák [-]

FK Baník Ratíškovice
J. Měchura [-] - M. Lacko [-] (60. D. Marcián [-] ) , T. Knotek [-] , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] , M. Kordula [-] , P. Macek [-] (75. M. Bohun [-] ) , P. Venclík [-] , D. Antoš [-] , M. Ševčík [-] , T. Bábíček [-]

ŽK: 66. F. Svensson - 55. T. Bábíček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SMEKAL Roman - STEJSKAL David, CHABIČA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Václav Minařík
Tip experta: výhra domácích

Svratka si na domácím hřišti s Ratíškovicemi poradí a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích