1:5
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:15

13.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

S větrem v zádech Rožmitál ukázal svou sílu


Branky


15. P. Čejda - 40. M. Šturc , 66. P. Mora , 74. P. Mora , 82. M. Šturc , 86. P. Leitermann
0

Souboj týmů s aktuálně nejlepší formou v okresním přeboru proti sobě svedl v sobotním dopoledni fotbalisty Dublovic a Rožmitálu. Atraktivní duel silně poznamenal silný vítr, který hrál do karet podzimnímu mistrovi soutěže. Ten přežil první půli proti větru a s ním v zádech ukázal po přestávce svou útočnou sílu, když ochabujícím domácím nasázel čtyři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K Čejdovi se nikdo střelecky nepřidal

Lídr soutěže z Rožmitálu zavítal na půdu soupeře, který posledních šest kol neprohrál. V Dublovicích je otevřený prostor, kterým se proháněl silný víkendový vítr. Ten byl hostům zejména v první půli největším nepřítelem. Domácí jednoduše nakopávali a úvodní minuty patřily jim. Vytvořili si dvě šance, z nichž jedna byla tutová, ale Martin Vondrák ze sedmi metrů přestřelil. Poté se osmělil i soupeř kombinací Tomáše Drechslera s Petrem Morou, ale bez efektu. I když stopeři Rožmitálu dvakrát odhlavičkovali míč z vápna, vítr ho vrátil. Jakoby ho měl Marek Hruška uvázaný. Nakonec dezorientace hostujících obránců z tohoto úsměvného okamžiku využil Pavel Čejda. Hosté se snažili hrát po zemi, ale nabuzený protivník jim svou zarputilostí dělal problémy, které mohl prohloubit David Krůta, leč neuspěl. Rožmitálští se postupem času zklidnili a domácí na chvíli zatlačili. Vojtěch Zákoucký pálil volej do zad blokujícího beka a Petr Mora dvakrát vyplašil v poklidném dřímání hejno koroptví sedících v brázdě. V závěru poločasu po kombinaci středem hřiště Petr Mora pěknou kolmicí mezi obránce vyslal Martina Šturce, který chytře přizvedl míč nad padajícího brankáře a vyrovnal.

Dublovickým po pauze nevydržely síly

Domácím už v závěru první půle docházely síly a po změně stran proti větru začali dopadat. Bylo jen otázkou času, kdy se hostům podaří rozhodnout. nuté obraně. Jaroslav Váně z rohu využil větrných podmínek a jen těsně minul zadní tyč, ale vzápětí tvůrce rožmitálské hry vyslal do úniku Petra Moru a nejlepší střelec soutěže se tváří v tvář nemýlil. Jeho branka domácí uzemnila. Za chvilku si Petr Mora převzal od Jaroslava Váněho míč na prsa, zpracoval si jej mimo dosah obránců a střelou do protipohybu brankáře zavěsil podruhé. Domácí působili odevzdaně, do útoku vyráželi spíše jednotlivci a Rožmitál v klidu bránil vedení. Pak přišlo sólo Martina Šturce přes celé hřiště a nechytatelná bomba přesně za tyč. Krásný moment! Závěrečná branka vznikla ve spolupráci Petra Mory a Jaroslava Váněho. Toho se chystali zastavit hned tři soupeři najednou, a tak vymyslel kulišárnu. Pustil míč mezi nohami a beci Dublovic zůstali koukat, jak si jej přebral Pavel Leitermann a nedal brankáři šanci.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dublovice
Luboš Bém (obránce): Bylo to o tom, kdo měl vítr v zádech. První poločas jsme to byli my. Škoda, že jsme nepřidali druhý gól, mohli jsme Rožmitál pozlobit víc. Ve druhé půli se projevil jako výrazná individualita Mora, který nás dvěma góly zlomil. Hrál výborně.

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Marek Zarybnický (kouč): Náš poslední letošní zápas byl ovlivněn absencemi několika hráčů, ať kvůli zraněním nebo práci. Ti, co je zaskočili, utkání zvládli skvěle a nakonec jsme zaslouženě získali tři body. Domácím už v závěru první půle docházely síly a proti větru po změně stran odpadli, když je uzemnily dva góly Mory. Udělali jsme dobrou tečku za vydařeným podzimem.



Sestavy


TJ Sokol Dublovice
V. Ješuta [-] - J. Jelínek [-] , L. Bém [-] , M. Čejda [-] - A. Burian [-] , M. Vondrák [-] , M. Ballon [-] (85. J. Dvořák [-] ) , J. Lomoz [-] (72. T. Rozvoral [-] ) , M. Vondrák [-] (43. M. Tesárek [-] ) - D. Krůta [-] , P. Čejda [-]

TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] - M. Janoušek [-] (70. P. Leitermann [-] ) , T. Drechsler [-] , O. Melichar [-] (80. M. Kodat [-] ) , V. Zákoucký [-] , M. Hruška [-] , P. Mora [-] , O. Pejsar [-] , L. Hofman [-] , J. Váně [-] , M. Šturc [-]

ŽK: 27. J. Lomoz - 90. O. Melichar .
Hráči zápasu: P. Čejda - L. Hofman , P. Mora , M. Šturc .
Místo: Sokol Dublovice. Počet diváků: 69. Rozhodčí: Slepička Milan - MALÝ David, DVOŘÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.