Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby zasloužená výhra pro Strašnov


Branky


28. M. Sháněl , 44. M. Knotek , 47. M. Knotek , 50. A. Rychtera , 62. M. Sháněl - 66. M. Soumar (p.) , 69. J. Parastiuk
0

Pouze 5 kilometrů od sebe dělí Strašnov a Krnsko. Los předurčil, že dva sousedi na mapě se střetnou hned v prvním kole. Netradičně pojali dopravu na zápas hostující a do Strašnova dorazili na kolech. K bodům jim to ovšem nepomohlo a domácí Strašnov si do tabulky po zásluze připsali první tři body .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích

Od úvodního hvizdu hru diktovali domácí a hosté se po sestupu z okresní přeboru na hřišti spíše hledali. Kdo čekal, že uplatní svoje zkušenosti z vyšší soutěže, byl na omylu. Domácí si vypracovali velké množství šancí a jednu z nich přetavil v gól domácí kapitán Martin Sháněl. Minutu před odchodem do kabin navýšil skóre na 2:0 pro domácí Martin Knotek a dost možná srazil Krnsko definitivně do kolen. Hosté museli do kabin odcházet s dvoubrankovým mankem a vypadalo to, že jim ani poločasová pauza nijak výrazně nepomohla.

Po pátém gólu Strašnova se probudili také hosté

Hned po pauze se domácí na své hosty vrhli, netrvalo to dlouho a skórovali potřetí. Prosadil se opět Martin Knotek a prožil tak dvougólové odpoledne. Strašnovu to ovšem nestačilo a za další tři minuty musel lovit hostující Novák míč ze sítě počtvrté. Zasloužil se o to Aleš Richtera a Krnsko bylo zralé na ručník. Navíc po dalších deseti minutách ho dorazil strašnovský Sháněl, který se nenechal zahanbit a také mohl slavit svůj druhý gól v zápase. Zřejmě až hrozivý stav 0:5 a tušení, že už v podstatě o nic nejde probudil hosty ke zlepšení výkonu. Nejprve dostali možnost pokutového kopu, ke kterému se postavil Martin Soumar a proměnil. Druhý zásah hostů přidal hned o tři minuty později Jan Parastiuk. Kdo čekal zdramatizování zápasu, byl zklamán. Dvě obdržené branky byly pro Strašnov dostatečným varováním a zbytek zápasu si už pohlídal a nepustil hosty na dostřel.



Ohlasy k zápasu



FK Krnsko
Pavel Sobalík (trenér)- FK Krnsko: Mám pocit, že jsou kluci pod nějakým psychickým tlakem, pravděpodobně to trvá ještě z minulé sezóny, která se nám nepovedla a sestoupili jsme. Asi to mají pořád v hlavách. O tréninku hrají uvolněně, fotbalisti tam jsou, ale v zápase jsou alibističtí a bojí se, aby něco nepokazili.



Sestavy


SK Strašnov
P. Beran [-] - M. Knotek [-] , A. Rychtera [-] , V. Michal [-] , M. Mráček [-] , M. Strach [-] (68. J. Pitrmoc [-] ) , T. Prskavec [-] , J. Kubín [-] , M. Sháněl [-] , T. Brzák [-] (85. M. Sluka [-] ) , O. Brzák [-]

FK Krnsko
J. Novák [-] - J. Horna [-] (62. M. Novotný [-] ) , K. Šulc [-] (54. F. Plichta [-] ) , M. Šulc [-] , M. Uhlík [-] , J. Parastiuk [-] , A. Krováček [-] , M. Janata [-] , J. Firický [-] , M. Soumar [-] (82. M. Dufek [-] ) , J. Sobalík [-]

ŽK: 16. M. Mráček , 82. J. Pitrmoc - 72. M. Uhlík , 75. A. Krováček .
Místo: Strašnov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pažout Jan - ŠVARC Zdeněk, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.