0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnsko si připlulo pro tři body


Branky


26. M. Soumar , 29. V. Vízek , 40. M. Šulc , 48. V. Vízek
0

Minulé kolo fotbalisté Krnska jeli na zápas do nedalekého Strašnova na kolech. To se ovšem neosvědčilo, jelikož inkasovali pět branek a domů odjížděli s prázdnou. Proto tedy na další venkovní zápas zvolili jiný způsob přepravy. Do Horek přijeli po proudu Jizery na lodích a člunech, což už tentokrát osvědčilo a hosté si připsali první tři body do tabulky za vysokou výhru 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnsko si vypracovalo tříbrankový náskok

Dobrou náladu si hostující fotbalisté přenesli i na hřiště a jejich hra se diametrálně lišila od prvního zápasu. Je možné, že tomu také přispěly drobné změny v sestavě, které se udály oproti prvnímu mači na Strašnově. Do útoku se postavil Vízek, který první zápas nebyl k dispozici a po půl hodině se mohl radovat z branky. Svou brankou už ovšem zařídil dvoubrankový náskok, protože tři minuty před ním se prosadil Martin Soumar a slavil tak svojí druhou branku v sezoně. Ještě do poločasu hosté díky své aktivitě a radosti z fotbalu rozvlnili síť za Šebestovými zády potřetí. O klasickou branku do šatny se ve 40. minutě postaral Martin Šulc a tak hosté do kabin odcházeli mnohem spokojenější, zatímco domácí měli plnou hlavu starostí.

Po poločase domácí definitivně srazil Šotka

Pokud chtěly Horky do druhé půle vstoupit lépe a se zápasem ještě něco udělat, tak se jim to hrubě nepovedlo. Hned tři minuty po poločase totiž jejich odhodlání zmrazil svou druhou branku zápasu Václav Vízek a definitivně tak rozhodl zápas. Domácí se na vážnější ohrožení Novákovi brány již nezmohli. Krnsko si již výsledek svými letitými zkušenostmi z okresního přeboru pohlídalo a nedovolilo zdramatizování zápasu. Na druhou stranu se jim už nepodařilo dát domácím "bůra". I tak sebrali všechny tři body a odvezli si je spokojeně zpět do Krnska. Další kolo ovšem nechají lodě doma, protože poprvé v sezoně se představí před domácím publikem se Skalskem. Horky, které mají na kontě jediný bod, budou bojovat o další na hřišti Žerčic.



Ohlasy k zápasu



FK Krnsko
Pavel Sobalík (trenér)- FK Krnsko: Pozoroval jsem oproti minulému zápasu obrovský obrat v hlavách kluků, pohodu týmu jsme ještě podpořili příjezdem na vodě. Byl znát posun dopředu a konečně kluci předvedli, co v nich skutečně je. Zaslouženě jsme zvítězili.



Sestavy


FC Horky nad Jizerou B
J. Šebesta [-] - P. Babic [-] (51. P. Matuna [-] ) , P. Kadeřábek [-] , R. Varvarynets [-] (65. J. Hausmann [-] ) , P. Záveský [-] , M. Jadrný [-] - J. Čejka [-] , J. Macoun [-] (73. P. Zeman [-] ) , P. Mihál [-] - J. Váňa [-] , M. Solčiansky [-] (39. P. Táborský [-] )

FK Krnsko
J. Novák [-] - J. Horna [-] , J. Firický [-] , M. Soumar [-] (79. K. Šulc [-] ) , J. Sobalík [-] , J. Parastiuk [-] , A. Krováček [-] , M. Janata [-] , V. Vízek [-] , M. Šulc [-] (78. M. Dufek [-] ) , P. Šotka [-] (86. M. Novotný [-] )

ŽK: 28. P. Šotka .
Místo: FC Horky. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pažout Petr - CIMRMAN Petr (N), ŠULC Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.