0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápasu dobré úrovně chyběly branky


Branky


0

V odlišných pozicích vstupovaly oba celky do uktání 4. kola. Domácí Horky se krčily ve spodní části tabulky s pouhým bodem na kontě. Namísto toho Skalsko si minulé kolo zastřílelo v Krnsku a stále tak v nové sezoně nepoznalo hořkost porážky. Ani tentorkát neprohrálo, ale s domácí rezervou Horek nakonec plichtilo 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný fotbal s převahou Skalska

Od úvodu utkání mohla stovka přihlížejících diváků sledovat dobrý fotbal ve slušném tempu, týmům se dařila kombinace a nevyráběly zbytečné chyby. Přesto si víc příležitostí připsalo hostující Skalsko. V prvních dvaceti minutách se zastřelovali hostující Kvajsar s Flodrmanem, jeich zakončení ale chyběl potřebný klid a své šance vyřešili zbrkle. Poté se do tutové šance dostal hostující Vyšohlíd, kdy si položil dva obránce a domácí brankář Šebesta už ležel na zemi. Vyšohlíd si ovšem ještě neodpustil kličku ležícímu branáři, který mu v poslední chvíli do střely strčil ruku a zacránil tak Horky od inkasování. Do konce poločasu bylo k vidění ještě několik střel z dálky, se kterými si dobře chytající Šebesta poradil. 

Hosté si vylámali zuby na Šebestovi

Do druhé půle vstoupily oba dva týmy se snahou zvrátit zápas na svou stranu a hrál se otevřenější fotbal, než tomu bylo v první půli. Do dalších šancí se dostalo hostující Skalsko, ale gólman Šebesta měl svůj den, předvedl tři výborné zákroky a nedovolil tak Skalsku skórovat. Na druhé straně se Horky i přes snahu vstřelit branku nedostávaly do větších šancí a to hlavně zásluhou dobře pracující obrany v čele s brankářem Pokorným. Nic vážnějšího se již do konce utkání nestalo a tak zápas skončil remízou 0:0. Skalsko bude mít v příštím kole možnost napravit toto zaváhání doma s Jabkenicemi, rezerva Horek cestuje do zatím stoprocentních Ledec.



Ohlasy k zápasu



SK Skalsko
Zdeněk Jakubec, Miroslav Pýcha (trenéři)- SK Skalsko: "Hrálo se výborné utkání, z pohledu nezaujatého diváka měl fotbal úroveň okresního přeboru. Nám dobře zahrála obrana a střed zálohy, ale bohužel jsme byli impotentní vepředu. To, co nám tam spadlo minulý týden, nám tam dnes nespadlo."



Sestavy


FC Horky nad Jizerou B
J. Šebesta [-] - M. Jadrný [-] (60. J. Hausmann [-] ) , J. Verner [-] , P. Kadeřábek [-] , Š. Jandl [-] - P. Cimrman [-] , J. Macoun [-] - P. Mihál [-] (76. M. Solčiansky [-] ) , J. Váňa [-] - J. Jandl [-] (55. L. Bahník [-] ) , P. Veverka [-]

SK Skalsko
O. Pokorný [-] - M. Kvajsar [-] , M. Dlouhý [-] , J. Vyšohlíd [-] , J. Martinec [-] , P. Flodrman [-] , J. Bláha [-] , L. Vele [-] , P. Zachrdla [-] , J. Vocásek [-] (61. T. Kvajsar [-] ) , L. Koutný [-]

ŽK: 68. J. Verner - 60. P. Zachrdla , 69. L. Koutný , 76. J. Martinec , 89. J. Vyšohlíd .
Hráči zápasu: J. Šebesta - J. Vyšohlíd .
Místo: FC Horky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šesták Roman - CIMRMAN Petr (N), ZEITHAML Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.