Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce vyhrály i popáte v řadě


Branky


0

Popáte za sebou a tedy zatím pokaždé si připsaly Ledce výhru nad svým soupeřem. Tím byla tentokrát rezerva Horek, které se zatím v sezoně moc nedaří a na kontě má pouze dva body za dvě remízy. Žádné překvapení se nekonalo a po rychlém nástupu domácích bylo po poločase rozhodnuto. Zápas nakonec skončil výsledkem 4:2. Domácí jsou tak nadále stoprocentní a společně s Vruticí se dělí o první místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankostroj domácích se zastavil na čísle čtyři

Do zápasu lépe vstoupil domácí celek a velmi brzy svou převahu vyjádřil také gólově. Už v 7. minutě se poprvé v zápase Kraus a poslal tak domácí do vedení. Netrvalo to dlouho a Ledce již vedly o dvě branky. V 17. minutě zavěsil míč do branky útočník Konečný. Rozjetým domácím ale ani dvoubrankový náskok nebyl dostatečným a podnikaly další útoky do nedobře fungující obrany hostí. V 25. minutě bylo pro domácí ještě veseleji, protože se po chybě v obraně prosadil Anton Kovanič. Po půl hodině hry tak bylo v podstatě rozhodnuto. Ještě do poločasu se domácím podařilo vstřelit čtvrtou branku. Podruhé v zápase se trefil Martin Kraus a zvýšil tak již na 4:0. Poločas bohatý na branky ještě doplnil hlavičkující Váňa, který se prosadil po standartní situaci a snížil tak hrozivě vypadající skóre na 1:4. Do kabin tak šli domácí s tříbrankovým náskokem.

Druhý poločas lepší hosté z Horek

Druhá půle se výrazně lišila od té první. Domácí s vědomím pohodlného náskoku vstoupili do druhého poločasu vlažně, nechávali hostům na hřišti více prostoru a to se také projevilo na obrazu hry. Horky začaly být dopředu více nebezpečné, ale svou snahu vyjádřili gólové až v 83. minutě, kdy se trefil Tomáš Sekera. V závěru ještě mohly Horky snížit na rozdíl jediné branky, ale podařilo se jim pouze nastřelit tyč domácí branky. Snížení stavu tedy přišlo moc pozdě a Ledce se tak mohly převážně díky výkonu v prvním poločase radovat z páté výhry v řadě. V příštím kole Ledce čeká šlágr kola, kdy na svém pažitu přivítají Kropáčovu Vrutici. Půjde o souboj zatím dvou stoprocentních týmů. Horky čeká také důležitý souboj s Jabkenicemi.



Ohlasy k zápasu


SK Ledce
Pavel Majer (trenér): Zápas dvou různých poločasů. V první půli hráči Ledec byli jednoznačně lepším týmem, ale do druhého poločasu vstoupili domácí o něco vlažněji a to se taky projevilo na obrazu hry.




Sestavy


SK Ledce
M. Zachař [-] - J. Dobruský [-] - T. Svozil [-] (68. A. Donát [-] ) , J. Valeš [-] , A. Kovanič [-] , M. Kraus [-] , P. Blažek [-] , T. Juhasz [-] - T. Konečný [-] - T. Kamler [-] (46. P. Šebek [-] ) , J. Kaňka [-] (46. O. Špička [-] )

FC Horky nad Jizerou B
J. Šebesta [-] - P. Cimrman [-] , T. Sekera [-] , Š. Jandl [-] - P. Veverka [-] (61. P. Babic [-] ) , J. Macoun [-] , M. Jadrný [-] (46. L. Bahník [-] ) , P. Mihál [-] - M. Solčiansky [-] (46. R. Varvarynets [-] ) , J. Váňa [-] - J. Jandl [-] (46. J. Čejka [-] )

ŽK: 56. P. Blažek , 82. J. Valeš , 85. J. Dobruský - 50. P. Cimrman , 52. J. Váňa , 85. J. Čejka .
Hráči zápasu: M. Kraus .
Místo: Ledce. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Šebela Jiří - FIDRMUC Zdeněk (N), BABIC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.