0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalsko doma překvapivě padlo s Jabkenicemi


Branky


0

Skalsko v sobotu odpoledne hostilo na svém pažitu celek Jabkenic, který okupoval poslední příčku bez zisku jediného bodu. Hosté vsadili vše na jednu kartu - na obranu. Jejich taktika se jim vyplatila, své soupeře nenechali jedinkrát skórovat a ze Skalska si odvezli první body za hubené vítězství 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skalsko bušilo do obrany soupeře

Začátek zápasu nenasvědčoval tomu, že by se na Skalsku mělo narodit překvapení. Domácí vstoupili do utkání lépe a Jabkenice pouze bránily a čekaly, co na ně domácí vymyslí. V první půli si i přes urputnou obranu hostí vypracovalo Skalsko několik šancí. Hlavně mladík Pýcha se dostal do tří příležitostí, ze kterých se jedna dala označit jako stoprocentní. Branka se mu ovšem vsítit nepodařila. Do další šance se po pěkném centru Dlouhého dostal Flodrman, který hlavou překonal Havláta v hostující brance. Pro radost domácích ovšem neměl pochopení sudí Žižka, který k velkému překvapení všech zúčastněných neuznal branku pro útočný faul. Tato situace domácí rozhodila a do konce poločasu si už žádnou větší šanci nevypracovali, proto se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Jeden rychlý kontr rozhodl

Druhý poločas probíhal v podobném duchu jako ten první, Skalsko se snažilo útočit a tvořit hru, zatímco hosté trpělivě bránili a čekali na chyby domácích. S přibývajícím časem bylo pro Skalsko čím dál tím těžší dostat se do pevné obrany Jabkenic.Trpělivost hostů přinesla ovoce, když deset minut před koncem zápasu využili jednu z chyb domácích. Vyšohlíd si chtěl z poloviny hřiště pomoci malou domů, jeho úmysl ale vystihl střídající Roman Blažek a řítil se sám na Pokorného. Svoje sólo proměnil v branku a hosté tak z ničeho nic vedli 1:0. Domácí vrhli všechny síly do útoku a měli k dispozici několik standartních situací, na které po vzoru Zlámala z Bohemians přiběhl pomoci i domácí brankář Pokorný. Ke gólu to ovšem nevedlo a tak si Jabkenice překvapivě odvezly ze Skalska plný počet bodů a připsali si tak první vítězství v sezoně.



Ohlasy k zápasu



Sokol Jabkenice
Zdeněk Jakubec, Miroslav Pýcha (trenéři)- SK Skalsko: S veškerou úctou k Jabkenicím, dnes přijeli v jedenácti lidech bránit a přijeli si pro remízu 0:0. To se jim podařilo, bránili na hranici svých možností. Zápas asi také ovlivnila neuznaná branka z prvního poločasu. Kdyby ji rozhodčí uznal, věřím, že bychom vyhráli. Nám sice dobře funguje obrana, ale v zápase s Krnskem jsme se vystříleli a teď jsme dopředu impotentní.



Sestavy


SK Skalsko
O. Pokorný [-] - M. Dlouhý [-] , L. Koutný [-] (78. M. Bláha [-] ) , J. Martinec [-] (46. Z. Jakubec [-] ) , L. Vele [-] - J. Bláha [-] , R. Pýcha [-] , J. Vyšohlíd [-] , T. Kvajsar [-] - P. Flodrman [-] , M. Kvajsar [-]

Sokol Jabkenice
M. Havlát [-] - M. Fortner [-] , O. Smutný [-] (85. L. Láska [-] ) , J. Hendrych [-] , R. Nekola [-] (44. M. Suchý [-] ) , K. Kos [-] , M. Staněk [-] , J. Šedina [-] , M. Kubín [-] , O. Krupař [-] (46. O. Šťastný [-] ) , M. Krupař [-] (74. R. Blažek [-] )

ŽK: 59. L. Koutný .
Místo: Skalsko. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žižka Stanislav - SVOBODA Pavel (N), LÁSKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.