Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnsko si poradilo v Žerčicích


Branky


71. R. Kulas , 88. O. Rýdl - 15. T. Vocásek , 40. V. Vízek , 46. P. Šotka , 53. M. Soumar , 77. V. Vízek
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnsko si vypracovalo dvougólový náskok

Od začátku se hrál otevřený fotbal, kde se snažily útočit oba celky a zápas měl docela slušnou úroveň. Žerčice po několika neúspěšných zápasech chtěly vstřelit branku a bodovat, ale místo toho udeřilo na druhé straně. V 15. minutě otevřel skóre utkání Vocásek. I přes inkasovaný gól Žerčice nadále bojovaly a dokonce si vytvořili i pár šancí, se kterýma si ale poradil krnecký gólman Novák. A tak před koncem poločasu zvýšili vedení dobře hrající hosté. Svůj střelecký apetit si ještě z minulého zápase přenesl kanonýr Vízek a ve 40. minutě tak zvýšil na 2:0 pro hosty. Domácí tak dostali ukázkovou branku do kabiny, která s nimi evidentně zacloumala.

Prosadily se oba celky

Myšlenkami v kabině asi zůstaly Žerčice, které inkasovaly třetí branku hned v první minutě druhé půle. Zasloužil se o ni Šotka a bylo to už 3:0. Při chuti a v dobré formě hrající hosté si pořádně zastříleli a v 53. minutě se mohli radovat počtvrté, když se trefil Soumar. I za tohoto stavu ale Žerčice nepřestaly hrát útočně a odměnou jim byl čestný gól, o který se v 71. minutě postaral obránce Kulas. Odpověď ovšem přišla již za šest minut, když se trefil podruhé v zápase Vízek a prožil tak tentokrát dvougólové odpoledne. O poslední branku se ještě dvě minuty před koncem postaral střídající Rýdl a upravil tak konečnou podobu výsledku na 2:5 z pohledu domácího celku.



Ohlasy k zápasu


TJ Žerčice
Marek Batelka - hráč: "Hrálo se nahoru dolů, dokonce mi přišlo, že jsme měli víc ze hry, ale dostali jsme náhodný gól a neměli jsme štěstí na góly. Ale i za stavu 4:0 jsme se snažili hrát, byl to asi jeden z našich lepších zápasů."




Sestavy


TJ Žerčice
M. Batelka [-] - P. Kredba [-] , M. Konečný [-] , J. Kotrla [-] (67. O. Rýdl [-] ) , P. Kinzl [-] , M. Adamec [-] , P. Plachý [-] , A. Mošpán [-] , M. Hanuš [-] , R. Kulas [-] , M. Šturma [-]

FK Krnsko
J. Novák [-] - M. Soumar [-] , J. Mráz [-] , A. Krováček [-] , P. Šotka [-] - T. Vocásek [-] , J. Firický [-] , K. Šulc [-] (85. P. Tvaroh [-] ) , J. Parastiuk [-] (19. M. Novotný [-] ) - M. Šulc [-] , V. Vízek [-] (76. M. Dufek [-] ) -

ŽK: 60. M. Šturma - 9. A. Krováček , 70. M. Šulc .
Místo: Žerčice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kuba Michal - ŠEMBERA Jiří (N), ŠULC Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.