Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jabkenice doma nadělily bůra Nemyslovicím


Branky


0

Záchranářský souboj se odehrál v rámci 9. kola v Jabkenicích, kam přijel celek Nemyslovic. Šlo o souboj dvou posledních celků tabulky a čekal se vyrovnaný zápas. Jabkenice ovšem toto očekávání neplnily a svého soupeře jednoznačně přehrály poměrem 5:0, čímž se odpoutaly od poslední příčky tabulky, kam poslaly právě Nemyslovice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl už první poločas

Od úvodního hvizdu sudího Šestáka bylo zjevné, kdo je na tento zápas lépe připraven. Domácí měli převahu, více drželi balon a dobře kombinovali. Hosty zlobila především jabkenická pravá strana, kde hrál s velkou chutí Hendrych a dělal nemyslovickým obráncům velké problémy. V 16. minutě právě Hendrych prchl po pravé lajně, jeho centr do vápna hostující obrana odvrátila pouze ke Smutnému, který si zpracoval a druhým dotekem poslal míč přesně k pravé tyči Pavlíkovi branky - 1:0. I nadále byli domácí aktivní a znovu to byl Hendrych, který se dral do další šance a hostující obrana ho zastavila jen s pomocí faulu. Následný přímý kop si ovšem hosté pohlídali. Další šanci přinesla 24. minuta, kdy se kte střele dostal Šťastný, ale bohužel pro něj skončila pouze na levé tyči. O dvě minuty později bylo v Jabkenicích ještě veseleji. Smutný byl před hranicíc velkého vápna faulován a sám se k rozehrání volného kopu postavil. Jeho střelu sice gólman Pavlík dobře vyrazil, ale jen pod nohy dobíhající Šediny, kterému již nedělalo problém míč uklidit do branky. Jedinou šanci si pak vypracovali také hosté, když měli k dispozici volný přímý kop. Střelu směřující do branky ovšem skvěle vyrazil Havlát. Ve 34. minutě už to bylo 3:0. Domácí rozehrávali další přímý kop, míč se dostal až k Fortnerovi, který krásnou patičkou efektně poslal míč do hostující branky. Do konce poločasu mohli domácí svůj náskok ještě zvýšit, ale to by nesměl unikající Štujber po krásné příhrávce od Kose trefit pouze tyč. 

Jabkenice si s chutí zastřílely

I v druhé půli byli aktivnější domácí a hosty z Nemyslovic tak přehrávali po celý zápas. Byl to opět Hendrych, kdo motal hlavy hostujícím obráncům. V 53. minutě po jednom z jeho úniků našel přesnou přihrávkou Šedinu, ten se nemýlil a vstřelil tak svou druhou branku v utkání. Rychlou odpověď mohla přinést střela z úhlu od jednoho z hráče hostí, Havlát byl ovšem připraven. Pomyslného bůra dovršili domácí v 71. minutě. Po hezké kombinaci ve středu hřiště se míč dostal k Šedinovi, který vyslal do úniku Blažka a ten se nemýlil - 5:0. Blažek byl při chutí a mohl přidat svůj druhý gól, ale při přečíslení tři na dva mířil nad branku. Poté se do dalšího samostatného úniku dostal Šedina, který útočil na hattrick, ale jeho kličku vystihl gólman Pavlík. Poslední šanc si připsal aktivní Hendrych, ale opět z toho byl jen tyč hostující branky. Víc se již nepřihodilo a tak zápas skončil jednoznačnou výhrou domácích Jabkenic.



Ohlasy k zápasu


Sokol Jabkenice
Filip Dědina - trenér: "Zaprvé chci poděkovat klukům za předvedený výkon v prvním poločase. Dařilo se nám kombinovat a hrát i docela pohledný fotbal. Ve druhém poločase už jsem byli moc zbrklí a některé situace se daly řešit lépe a fotbalověji. Jinak velkou radost mi udělal výkon Hendrycha, se kterým by se neztratil ani v krajských soutěžích. A hlavně také tři body a opuštění poslední příčky."

FC Nemyslovice
Tomáš Mikulec - hráč: "Náš výkon byl naprosto tragický. Na posledním místě tabulky jsme zcela zaslouženě."



Sestavy


Sokol Jabkenice
M. Havlát [-] - M. Fortner [-] , O. Smutný [-] (70. R. Blažek [-] ) , J. Hendrych [-] , R. Nekola [-] , K. Kos [-] , J. Šedina [-] , P. Štujber [-] (49. O. Šťastný [-] ) , M. Kubín [-] , M. Boháček [-] , M. Krupař [-] (61. O. Krupař [-] )

FC Nemyslovice
L. Pavlík [-] - J. Baborák [-] , P. Flodrman [-] (53. V. Volprecht [-] ) , M. Baborák [-] , P. Vonášek [-] (21. M. Živec [-] ) - M. Machovec [-] (46. T. Mikulec [-] ) - S. Jakubínský [-] , P. Matyska [-] - T. Zigmánek [-] , O. Kunst [-] , M. Šona [-] (69. R. Mikulec [-] )

ŽK: 70. M. Kubín , 88. R. Nekola - 33. M. Šona , 81. T. Mikulec , 88. T. Zigmánek .
Místo: Jabkenice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šesták Roman - LÁSKA Jiří (N), KŘAPKA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.