Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žerčice doma daly pět gólů Jabkenicím


Branky


0

V souboji dvou celků, které se nachází ve spodní polovině tabulky, byl nakonec úspěšnější domácí celek, který díky bleskovému úvodu vedl v poločase 3:1. V druhé půli přidal další dvě branky a nakonec slavil vysoké vítězství 5:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo přišel v páte minutě, litoval

Zápas začal pěkně zostra a hned v první minutě měly první velkou příležitost hostující Jabkenice. Po malé domů jim byla poskytnuta možnost zahrávat nepřímý volný kop uvnitř soupeřa pokutového území. Centr SMutného doputoval až na hlavu Kose, který ale poslal míč pouze do brankářova náručí. Na branku se ovšem čekalo pouze do 3. minuty, když dlouhý výkop gólmana podběhl obránce Boháček a Konečný hlavou přeloboval gólmana - 1:0. Druhou branku přidali žerčičtí v 11. minutě utkání. Byl u toho opět Boháček, který přišel o míč a poté přišla zpětná přihrávka na vápno, kde už čekal Adamec, jehož střela skončila u tyče Havlátovi branky - 2:0. Také na druhé straně došlo k porušení pravidla o malé domů. Nepřimý volný kop domácích nakonec zakončoval Konečný, ale branku minul. Ve 30. minutě už se ovšem domácí potřetí trefili. Nenápadnou střelu z úhlu dokázal tečovat Plachý a rázem to bylo o tři branky. Odpoveď hostů na sebe ovšem nenechala dlouho čekat. Po hezké kombinaci na křídle se hezkou křížnou střelou prosadil Štujber - 3:1. Hosté mohli ještě do poločasu snížit na rozdíl jediné branky. Ve 40. minutě byl ve vápně faulován Smutný a verdikt sudího Chrastiny byl jasný - penalta. Tíhu zodpovědnosti na sebe vzal Fortner, jeho pokus ovšem lapil Hlaváč a nedovolil tak hostům dotáhnout se na rozdíl jediného gólu.

Žerčice přidaly další dvě branky

Druhá půlu už nenabídla zdaleka tolik zajímavých momentů, jako ta první. Další změna skóre se odehrála až v 69. minutě, když se prosadil hlavou Rýdl a definitivně tak asi rozhodl utkání. O symbolický pátý gól do hostující sítě se postaral v 86. minutě Konečný, který si našel odražený balon a vsítil tak svou druhou branku v utkání. Víc branek již nepadlo a tak si Žerčice připsaly důležité tři body, kterými se oddálily sestupovým vodám. Naopak Jabkenice opět spadly na poslední příčku tabulky, jelikož Nemyslovice v tomto kole zabraly a zvítězily nad Zdětínem.



Ohlasy k zápasu



Sokol Jabkenice
Filip Dědina - trenér: "Žerčice nás předčily hlavně v agresivitě a důrazu a s tím jsme se nedokázali srovnat. Zápas rozhodl první poločas když jsme jim všechny tři góly darovali a sami jsme snížení na 3:2 odmítli zahozenou penaltou.



Sestavy


TJ Žerčice
D. Hlaváč [-] - P. Plachý [-] (66. J. Kroutil [-] ) - M. Konečný [-] (86. M. Dědek [-] ) , O. Rýdl [-] , M. Adamec [-] , M. Mulač [-] , P. Kinzl [-] , A. Mošpán [-] , R. Kulas [-] , M. Hanuš [-] (82. J. Kotrla [-] ) , M. Šturma [-]

Sokol Jabkenice
M. Havlát [-] - M. Fortner [-] , O. Smutný [-] (77. R. Záveský [-] ) , J. Hendrych [-] , R. Nekola [-] , K. Kos [-] , J. Šedina [-] (60. O. Šťastný [-] ) , P. Štujber [-] (60. R. Blažek [-] ) , M. Kubín [-] , M. Boháček [-] (46. O. Krupař [-] ) , M. Krupař [-] (46. M. Staněk [-] )

ŽK: 32. R. Kulas , 39. M. Adamec , 74. M. Mulač - 13. M. Kubín , 42. K. Kos , 54. P. Štujber , 74. R. Blažek .
Místo: Žerčice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chrastina Petr - ŠEMBERA Jiří (N), LÁSKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.