T. Musil 55. (p.)
T. Čakrt 60.
T. Musil 88. (p.)
J. Havelka 90.
4:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrutice otáčela zápas až ve druhé půli


Branky


55. T. Musil (p.) , 60. T. Čakrt , 88. T. Musil (p.) , 90. J. Havelka - 8. V. Vízek
0

Zajímavý souboj svedla první Kropáčova Vrutice s Krnskem. Oba celky minulou sezonu brázdily přeborové vody a v této sezoně musí vzít za vděk "pouze" III. třídě. V samotném zápase se do vedení dostalo Krnsko a dokonce zvítězilo první poločas, v druhé půli už ovšem domácí prokázali svoji kvalitu a i díky dvěma pokutovým kopům nakonec zápas ovládli výsledkem  4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnsko první půli vyhrálo

Hosté z Krnska domácího suveréna soutěže zaskočili ještě před zápasem. Na hřiště přijeli teprve patnáct minut před výkopem, ovšem už převlečení v dresech a rozcvičení. Těžko říct, zda to domácí vykolejilo, každopádně do zápasu vstoupilo lépe právě Krnsko. V 8. minutě zahrál parádně přímý kop Soumar, jeho střelu sice Manžel ještě vyrazil, ovšem pouze pod nohy Vízka, který si už věděl rady - 0:1. Domácí se v první půli prezentovali pouze jednou střelou do tyče, od které se míč odrazil zpět do hřiště. Žádná další branka už tedy nepadla a Kropáčova Vrutice šla do kabin s jednogólovým mankem.

Vrutice otočila zápas

Nervózně vstoupili domácí do druhé půle, zřejmě také proto, že v této sezoně nejsou zvyklí prohrávat. I tak si ale svou kvalitou začali vytvářet šance. V 55. minutě se domácím podařilo vyrovnat, když se z pokutového kopu trefil poprvé v zápase střídající Musil. Za pět minut bylo pro domácí ještě veseleji, neboť skóre bleskově otočil domácí útočník Čakrt. Tento stav trval až do 88. minuty, kdy zápas definitivně rozhodl svým druhým proměněným pokutovým kopem Musil. Domácí ovšem ani touto brankou neřekli poslední slovo. V 90. minutě se k přímému kopu postavil Havelka, který byl tou dobou na hřišti pouze minutu. Před jeho střelou se rozestoupila zeď, před gólmanem míč ještě skočil a nakonec skončil v brance - 4:1.



Ohlasy k zápasu


SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Jan Havelka - hráč: "Bylo to spíš bojovné utkání. Teď jen doufat, že vyhrajeme i poslední zápas ve Skalsku a užijeme si rozlučku s deseti výhrami v řadě."




Sestavy


SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Z. Manžel [-] - P. Bůžek [-] , J. Martínek [-] (15. T. Musil [-] ) , L. Rovenský [-] - J. Doležal [-] (82. O. Schwaninger [-] ) , L. Černý [-] , J. Malý [-] , J. Havelka [-] - T. Čakrt [-] , R. Rambousek [-] (89. J. Havelka [-] ) - A. Lukeš [-]

FK Krnsko
J. Novák [-] - M. Zdražil [-] , A. Krováček [-] , P. Šotka [-] , M. Uhlík [-] - J. Parastiuk [-] , J. Sobalík [-] , J. Firický [-] , T. Vocásek [-] (27. K. Šulc [-] ) - M. Soumar [-] (74. J. Mráz [-] ) , V. Vízek [-] -

ŽK: 64. J. Doležal , 90. J. Havelka - 11. J. Parastiuk , 36. J. Sobalík , 41. P. Šotka , 75. A. Krováček .
Hráči zápasu: T. Musil .
Místo: Kropáčová Vrutice. Rozhodčí: Mucek Martin - MOUCHA Milan (N), ŠULC Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.