Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrutice zakončila podzim suverénně


Branky


0

Zápas 12. kola mezi domácím Skalskem a hostující Kropáčovou Vruticí skončilo podle očekávání a suverén podzimní soutěže zvítězil na hřišti Skalska jednoznačně 4:0. Přitom všechny čtyři branky padly už v první půli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

Domácí, které stále trápí velké absence hráčů do zápasu opět nastupovali s oslabenou sestavou. Zato hosté hned od úvodního hvizdu přebrali iniciativu a v útoku opět řádilo útočné duo Rambousek - Čakrt. Skóre zápasu se poprvé měnilo už v 8. minutě utkání, kdy právě po spolupráci útočné dvojice rozvlni síť za Pokorného zády Čakrt. To ovšem hostům nestačilo a dále se tlačili za zvýšením skóre, což se jim povedlo v 16. minutě. Oba hostující útočníci si role vyměnili - Čakrt nahrával a nestárnoucí Rambousek zvyšoval na 2:0. Další ránou pro domácí bylo nucené střídání kapitána Velého, kterého ve 22. minutě nahradil dorostenec Kuntoš. Hned minutu na to ukázal sudí Grešo na pokutový puntík a Vrutice měla k dispozici penaltu. K té se postavil Černý a bez potíží zvýšil již na 3:0. Do konce poločasu ovšem padla ještě jedna branka, když se dvě minuty před půli podruhé v zápase trefil kanonýr Rambousek. Už při odchodu do kabin tedy bylo jasné, kdo bude brát poslední tři body podzimu.

V druhé půli už se nic nestalo

Druhá půle se už odehrávala spíše z povinnosti, domácí se soustředili spíše na obranu s cílem nedostat ještě větší gólový příděl a hosté si zkušeně kontrolovali pohodlné vedení. Během druhé půle si ještě mohli dovolit prostřídat, ale na obrazu hry to již nic nezměnilo. Vrutice tak ani napojedenácté nenašla přemožitele a přes zimní přestávku přezimuje na prvním místě tabulky s luxusním náskokem deseti bodů na druhé Ledce. Naopak Skalsko se díky prohře propadlo na páté místo, které drží se ziskem sedmnácti bodů.



Ohlasy k zápasu



SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Jan Havelka - hráč: "Zápas rozhodl první poločas, kdy se o první dvě branky podělili naší střelci Čakrt a Rambousek. Třetí branku přidal z penalty Černý a čtvrtou branku vsítil opět náš nestárnoucí Rambousek. No a druhý poločas už se dohrával jen z povinnosti."



Sestavy


SK Skalsko
O. Pokorný [-] - L. Vele [-] (22. V. Kuntoš [-] ) , J. Bláha [-] , M. Dlouhý [-] , J. Martinec [-] - L. Svárovský [-] , R. Pýcha [-] , Z. Jakubec [-] , P. Zachrdla [-] - M. Kvajsar [-] , L. Flodrman [-] -

SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Z. Manžel [-] - P. Bůžek [-] , L. Rovenský [-] - L. Černý [-] , J. Doležal [-] (56. J. Šimon [-] ) , J. Malý [-] , A. Lukeš [-] , J. Havelka [-] , J. Havelka [-] (75. P. Manžel [-] ) - T. Čakrt [-] , R. Rambousek [-] (80. Z. Kern [-] ) -

ŽK: 22. J. Bláha .
Místo: Skalsko. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Grešo Vilém - KOLÁČEK Petr (N), MOUCHA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.