1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce vyrovnávaly v nastavení


Branky


0

Souboj posledních Jabkenic a druhých Ledec nabídl nečekaně vyrovnaný souboj, ve kterém domácí dokonce sahali po třech bodech, o konečné remíze ale rozhodl v třetí minutě nastavení hostující Kovanič.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez jediné branky

Hosté, kteří přijeli do Jabkenic s pouhým jedním hráčem na střídaní, musel už v 15. minutě řešit nepříjemnou situaci. Kvůli zranění musel odstoupit zkušený obránce Barančok, který ještě navíc bydlí v Jabkenicích, takže hrál proti svým sousedům. Na hřiště tak musel nastoupit střídající Špička a Ledce hned po čtvrthodině hry využili své jediné střídání. První půle se i tak hrála za převahy hostujícího celku, který ovšem ze svým šancí nedokázal vytěžit žádnou branku a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

Domácí vedení neudrželi

Po pauze Jabkenice hru vyrovnaly a šance měly oba týmy. Avšak ani jeden celek svoje průniky na gólmana nezakončil přesně, nebo se blýskli gólmani.  V 75. minutě šel předčasně pod sprchy hostující Donát za faul na půli hřiště, který byl potrestán červenou kartou. Přesilovku domácí za chvíli využili, když jeden z domácích hráčů pronikl ze strany hřiště do vápna. Nejprve sice skvěle zasáhl gólman Svozil, míč pak ale poskakoval v malém vápně a Svozil s obráncem Valešem si tak dlouho dávali přednost, až toho využil Šťastný a doklepl míč do branky. Hosté i v deseti vrhli všechny síly do útoku. Dobrou příležitost měli po faulu na Krause, který už běžel sám na gólmana, ale byl zezadu stažen obráncem a následoval trestný kop z hranice vápna. Blažek však z dobré pozice bránu minul. Tlak hostů byl však křečovitý a domácím se otvírala okénka do hostující obrany. Za zmínku stojí dalekonosná střela domácího hráče ze čtyřiceti metrů, kterou Svozil musel vyškrábnout nad břevno. Když už se zdálo, že tři body zůstanou doma, ve 3. minutě nastavení pronikl za obranu Kovanič a pod gólmanem posunul míč do brány. Zároveň s brankou rozhodčí zapískal konec utkání a oba celky se tak rozešly nerozhodně.  


Ohlasy k zápasu



SK Ledce
Jan Dobruský - hráč: "Měli jsme dát góly v prvním poločase a myslím, že už bychom zápas dohráli vítězně. Nakonec můžeme být rádi za remízu. V druhém poločase už nám chyběly síly kvůli proběhlému nočnímu špásu a absenci náhradníků. Úplně spokojeni nejsme ani s výkonem sudího, nejen kvůli posouzení červeného zákroku a naopak nevyloučení domácího obránce při průniku Krause."



Sestavy


Sokol Jabkenice
M. Havlát [-] - M. Staněk [-] , M. Fortner [-] , J. Hendrych [-] , R. Nekola [-] , M. Boháček [-] , K. Kos [-] , M. Kubín [-] , M. Krupař [-] (60. O. Šťastný [-] ) , O. Smutný [-] (90. M. Suchý [-] ) , J. Šedina [-] (89. R. Záveský [-] )

SK Ledce
T. Svozil [-] - J. Dobruský [-] , L. Barančok [-] (15. O. Špička [-] ) - J. Valeš [-] , P. Blažek [-] , M. Kraus [-] - T. Kamler [-] , A. Donát [-] - T. Juhasz [-] , A. Kovanič [-] , J. Kaňka [-]

ŽK: 72. M. Kubín , 86. O. Šťastný - 70. A. Kovanič , 72. T. Kamler . ČK: 75. A. Donát .
Místo: Jabkenice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Pažout Jan - LÁSKA Jiří (N), FIDRMUC Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.