Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólovou přestřelku ovládl Řepov + FOTO


Branky


0

V sobotu odpoledne zavítal na hřiště Jiviny hostující Řepov, který chtěl odčinit překvapivou domácí prohru s rezervou Bělé. Naopak domácí Jivina si přivezla bod z posíleného Března a tak mohla jít do zápasu s klidnou hlavou. V zápase byl nakonec šťastnější Řepov, který dokázal otočit skóre zápasu a zvítězil 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas

V Jivině se od první minuty hrál velmi vyrovnaný zápas. Oba týmy se snažili útočit, v osobních soubojích se jiskřilo a na obou týmech byla vidět snaha utkání zvládnout a vyhrát. Lépe do utkání vstoupila domácí Jivina, když ve 13. minutě domácí kapitán Drašnar krásnou střelou pod břevno otevřel skóre utkání. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat a ve 22. minutě byla nařízena penalta po faulu domácího brankáře na Vaňka. K té se postavil Rambousek a s přehledem ji proměnil. Hostující střelec Rambousek byl blízko druhému zásahu těsně před poločasem. Po rozehraném rohu vypálil z velkého vápna, proti byl ale gólman Skála, který jeho ránu reflexivně vyrazil. Do kabin se tedy šlo za remízového stavu 1:1.

Hosté během chvíle otočili stav

Co se nepovedlo Rambouskovi před odchodem do šaten, zvádl hostující Vaněk, kdy se v 50. minutě trefil a poslal tak hosty do vedení. Jivina ovšem nesložila zbraně a za necelých deset minut vyrovnala domácím obráncem Štaflem. To domácí nakoplo a stav zápasu v 72. otočili ve svůj prospěch. Trefil se domácí mladík Nedvěd a Jivina už pomýšlela na výhru. Pro jejich plány ovšem neměli hosté pochopení a s nepříznivým stavem se nespokojili. Během dvou minut se jim podařilo strhnut vedení na svoji stranu. Nejpve v 76. minutě vyrovnal na 3:3 střelou z úhlu Drahota a hned po něm zápas rozhodl druhou trefou Rambousek. Z tohoto direktu se již domácí nestihli vzpamatovat, i když bojovali až do poslední minuty. Řepov si už vedení ale nenechal připravit a tak si odvezl z Jiviny plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Řepov
Vladimír Javůrek (trenér)- TJ Sokol Řepov: "Jsem moc rád, že kluci po prohraném zápase s Bělou zvedli hlavu a dokázali v Jivině zvítězit. Dvakrát jsme prohrávali a pokaždé se nám podařilo skóre otočit. Dnes jsem na své svěřence pyšný. Jivina hrála velmi dobře, body tady nikdo zadarmo nedostane".



Sestavy


SK Jivina
P. Skála [-] - D. Holas [-] , O. Frydrych [-] , J. Vávra [-] (62. J. Šámal [-] ) , M. Štafl [-] - J. Kima [-] , J. Zajíc [-] , Z. Drašnar [-] - S. Nedvěd [-] , J. Kuntoš [-] - V. Hasala [-] (55. J. Skála [-] )

TJ Sokol Řepov
J. Babčák [-] - M. Pollák [-] (65. M. Veselý [-] ) , A. Drahota [-] , L. Honzák [-] , M. Macháček [-] - M. Uher [-] (85. L. Kopa [-] ) , J. Vaněk [-] , M. Lochman [-] (20. J. Podzimek [-] ) , D. Kořínek [-] - V. Rambousek [-] , M. Bonomo [-]

ŽK: 62. J. Vaněk , 66. D. Kořínek .
Hráči zápasu: J. Babčák .
Místo: Jivina. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bez Milan - HRADISKÝ Jaroslav (N), KOTTERMAN Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.