Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubrava je stále stoprocentní a ještě neinkasovala


Branky


0

Souboj první a druhého celku tabulky byl k vidění v Doubravě. Jak domácí, tak hosté z SKP zatím byli stoprocentní a tak zápas sliboval zajímavou podívanou. Utkání nakonec s přehledem ovládla domácí Doubrava, která zvítězila 4:0 a tak si udržuje skvělou formu, která ji na začátku sezony potkala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali jednobrankový náskok

Začátek zápasu byl hodně vlažný a bylo vidět, že oba celky chtějí svojí stoprocentní úspěšnost prodloužit i v tomto zápase. Hrálo se opatrně a bez větších gólových šancí. To změnila až 22. minuta, kdy hosté hráli v oslabení díky ošetřování jednoho z hráčů. Doubrava této přesilovky využila a na střílený centr ze strany si naběhl Šelemberk a poprvé tak překonal Suchého. Zápas také provázelo hned několik střídání, těsně po obdrženém gólu musel z placu hostující kapitán Pišinger, kterého nahradil Jakubčo. Tento střídající hráč mohl po půl hodině hry vyrovnat, ale počínal si zbrkle a svoji šanci nevyužil. Domácí Doubrava se snažila do poločasu vedení navýšit, což se ji opravdu povedlo, ale domácí útočník branky docílil dvěma nedovolenými způsoby. Zaprvé stál za ofsajdovou linií a navíc ještě při zakončení fauloval. Branka tak nebyla uznána a do kabin se šlo za stavu 1:0.

Bezproblémový druhý poločas pro domácí

Vešekerou snahu hostí se zápasem ještě něco udělat utnul v 53. minutě znovu Šelemberk, který se ovšem u zakončení zranil a tak tento smutný hrdina musel ze zápasu taktéž odsstoupit. Hosté se vrhli do útoku ve snaze ještě zápas zdramazitovat, ale netrvalo dlouho a z rychlého protiútoku je potrestal domácí záložník Nedošetko a navýšil tak skóre už na 3:0. V tu chvíli již bylo o výsledku zápasu rozhodnuto a konečnou podobu výsledku stanovil střídající Marek Vít. Doubrava si tak opět s chutí zastřílela a její obrana znovu nedostala branku. Domácí se touto výhrou osamostatnili na první příčce tabulky.



Ohlasy k zápasu



SKP Mladá Boleslav
Jakub Martinek- SKP Mladá Boleslav: Po našich dvou vítězstvích jsme nestačili na favorita celé soutěže a prohráli jednoznačně. Chceme to napravit příští týden v neděli doma s rezervou Bakova.



Sestavy


SK Jizeran Doubrava
P. Musil [-] - T. Kochman [-] , J. Bárta [-] , J. Šelemberk [-] (53. M. Vít [-] ) , M. Pálka [-] (66. J. Vesecký [-] ) , S. Šimek [-] (75. M. Vedral [-] ) , J. Nedošetko [-] , J. Koťátko [-] , M. Mikschl [-] , D. Šimíček [-] , J. Halfar [-]

SKP Mladá Boleslav
P. Suchý [-] - L. Tětek [-] , M. Ditrich [-] , J. Martínek [-] , P. Holík [-] - P. Forchtner [-] (63. M. Řípa [-] ) , T. Kovač [-] , P. Žahourek [-] (75. L. Fábry [-] ) , M. Zemenčík [-] - M. Zdražil [-] , D. Pišinger [-] (24. M. Jakubčo [-] ) -

ŽK: 31. M. Pálka , 44. J. Halfar , 75. S. Šimek - 51. P. Žahourek .
Hráči zápasu: J. Šelemberk .
Místo: Doubrava. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kuka Vladimír - KOŽEJ Roman, NOVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.