Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy si podruhé za sebou zastřílely


0

Ve špatné formě vstoupil do nové sezony Klášter. Jediný bodík ze tří utkání a průměr tří obrdžených branek na jeden zápas. Ani tentokrát domácí nebyli úspěšní a v souboji s rezervou Kosmonos jasně prohráli 1:6. O vítězství hostí se velkou měrou přičinil útočník Lukáš Došlý, kterému se podařilo vstřelit hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šance proměnili, domácí nikoliv

Od začátku se hrálo vyrovnané utkání, ve kterém ani jeden z týmů neměl navrh. Hosté si těžko zvykali na malé hřiště a nepředváděli takový výkon, jako v minulém kole. Skóre utkání otevřel ve 14. minutě hostující kanonýr Došlý a vstřelil tak svoji první branku v zápase. O sedm minut později bylo na straně Kosmonos ještě veseleji, protože podruhé rozvlnil síť za Knoblochem Došlý. Klášter ale v první půli také nebyl bez šancí, jenže pokaždé narazil na dobře chytajícího Vlka v bráně domácích. Domácí se také zlobili na sudího Vrabce, který neodpískal penaltu za faul na jednoho z domácích hráčů. Do přestávky však už branka nepadla a do kabin odcházela rezerva Kosmonos s dvoubrankovým náskokem zásluhou Došlého.

Brankostroj v poslední čtvrthodině

Hned pět minut po začátku druhé půle odpískal sudí Vrabec penaltu pro domácí celek a vynahradil jim tak upřenou desítku z prvního poločasu. Míč na puntík si postavil Martin Smetana a nemýlil se - 1:2. Naděje na slušný výsledek vydržela domácích jen deset minut, po hodině hry ji totiž utnul svojí třetí brankou v utkání s chutí hrající Došlý. Od té doby už na hřišti existoval pouze jeden tým a to byli hosté, kteří navíc prostřídali a na hřiště se dostali běhaví dorostenci. Šancí na zvýšení vedení bylo mnoho a především s Došlým měla domácí obrana plné ruce práce. Na 4:1 pro hosty zvyšoval Žďánský, hned minutu po něm se prosadil dorostenec Řehoř a na konečných 6:1 upravil v 78. minutě další střídající hráč, Procházka. Jedinou kaňkou na výhře hostí bylo zranění Tůmy, který nuceně opustil hřiště v průběhu druhé půle. Kosmonosy si tak připsaly třetí výhru a zařadily se na třetí místo. Klášter zůstává v jedním bodem ve spodní části tabulky.



Ohlasy k zápasu



SK Kosmonosy B
Lukáš Brodský (hráč)- SK Kosmonosy: Začátek byl vyrovnaný, Klášter měl dokonce tři šance, ale Vlčák (gólman Vlk) čaroval. My svoje šance proměnili a po brance na 3:1 už bylo hotovo. Na zápas si našlo cestu poměrně dost lidí.



Sestavy


SK Klášter Hradiště n/J
O. Knobloch [-] - O. Najman [-] , T. Burda [-] (75. T. Hajlich [-] ) , M. Nedvěd [-] (80. J. Staněk [-] ) , M. Smetana [-] , A. Janatka [-] , R. Vasko [-] (80. R. Tesař [-] ) , J. Bendl [-] (80. M. Pálka [-] ) , M. Knotek [-] , V. Novotný [-] , G. Horák [-]

SK Kosmonosy B
P. Vlk [-] - K. Takač [-] (46. M. Procházka [-] ) , J. Řehák [-] (75. F. Kopal [-] ) , V. Žďánský [-] , L. Došlý [-] , R. Tůma [-] (55. J. Čejka [-] ) , L. Brodský [-] , M. Kadlec [-] , J. Kožíšek [-] , M. Gregorovič [-] (46. J. Řehoř [-] ) , P. Bernard [-]

ŽK: 48. O. Najman , 52. T. Burda - 41. L. Brodský , 44. M. Gregorovič .
Hráči zápasu: L. Došlý .
Místo: Klášter. Počet diváků: 53. Rozhodčí: Vrabec Slávek - KOVÁŘ Miroslav (N), TÝSL Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.