Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladík Nedvěd nasázel Klášteru pět branek


Branky


7. S. Nedvěd , 36. S. Nedvěd , 43. J. Kuntoš , 68. S. Nedvěd , 86. S. Nedvěd , 90. S. Nedvěd - 9. J. Antoš , 15. M. Smetana (p.) , 28. J. Bendl
0

Na půdu nedaleké Jiviny přicestoval k zápasu 5. kola Klášter. Ten minulý týden inkasoval doma šest branek od rezervy Kosmonos a svůj výkon chtěl určitě zlepšit. Ovšem i v Jivině hosté obdrželi šest branek, z toho pět jim dal útočník Nedvěd, který se tímto zápasem dostal do čela tabulky střelců a po pěti zápasech má úctyhodný průměr dvou vstřelených branek na zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klášter si vypracoval vedení, do poločasu ho ovšem neudržel

Utkání začalo svižně a hned po sedmi minutách hry se poprvé měnilo skóre. Po rychlém brejku a chybě ve středu hostující obrany se poprvé prosadil domácí kanonýr Nedvěd, který rozhodně v tomto zápase ještě neřekl poslední slovo. Hostující Klášter se ovšem z inkasované branky bleskově oklepal a za pouhé dvě minuty bylo vyrovnáno po hezké kombinaci Najmana se zakončujícím Antošem. Po čtvrthodině hry se podařilo hostům otočit utkání. Po faulu na Antoše nařídil sudí Musil penaltu, ke které se postavil Smetana a poslal tak hosty do vedení - 1:2. I nadále byli aktivnější hosté a svoji snahu vyjádřili gólově v 28. minutě, kdy se prosadil Bendl hezkou střelou z dálky. Jivinu ovšem ani dvoubrankové manko nesrazilo a ještě do poločasu se jí podařilo vyrovnat. Nejprve snížil na 2:3 opět Nedvěd a dvě minuty před odchodem do kabin vyrovnal druhý útočník domácích Kuntoš. Jivina sázela hlavně na tyto dva rychlé útočníky a obrana Kláštera s nimi měla velké problémy. 

Nedvěd vzal vše do svých rukou

Druhý poločas už se odehrával plně v režii domácí Jiviny, která ovšem dlouho ze své převahy nedokázala vytěžit branku. Povedlo se jí to až v 68. minutě, kdy se opět po rychlém kontru prosadil Nedvěd a završil tak svůj hattrick. Tři branky mu ovšem nestačily a v posledních pěti minutách se trefil ještě dvakrát. Nutno podotknout, že všechny tři branky druhého poločasu byly dost podobné, ve všech případech nezachytila obrana hostí rychlé forvardy domácích. Jivina tak vyhrála zaslouženě 6:3 a to jen díky hostujícímu gólmanovi Šimíčkovi, který pochytal další šance domácích.



Ohlasy k zápasu



SK Klášter Hradiště n/J
Vladimír Taclík - SK Klášter: První poločas jsme byli lepší na míči a zaslouženě jsme vedli 3:1, ale potom přišli obrovské chyby jednotlivců, ze kterých jsme inkasovali tolik branek. Zásluhou brankáře jsme nedostali ještě větší příděl.



Sestavy


SK Jivina
P. Skála [-] - D. Holas [-] , M. Štafl [-] , M. Maděra [-] , O. Frydrych [-] - J. Klouček [-] , Z. Drašnar [-] , J. Kima [-] , J. Zajíc [-] - S. Nedvěd [-] , J. Kuntoš [-] -

SK Klášter Hradiště n/J
P. Šimíček [-] - O. Najman [-] , T. Burda [-] , J. Antoš [-] , M. Smetana [-] , J. Bendl [-] , R. Vasko [-] , L. Navrátil [-] , M. Knotek [-] , V. Novotný [-] , G. Horák [-]

ŽK: 14. M. Maděra , 30. J. Zajíc , 35. S. Nedvěd - 58. G. Horák .
Hráči zápasu: S. Nedvěd .
Místo: Jivina. Počet diváků: 135. Rozhodčí: Musil Jiří - CHRASTINA Petr, NOVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.