3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter doma zabral s SKP


Branky


44. J. Antoš , 79. J. Antoš , 85. O. Najman - 29. M. Zemenčík , 53. M. Zemenčík (p.)
0

Klášter, který se krčil u dna tabulky s pouhým jedním bodem přivítal v dalším kole hosty z SKP. Sice dvakrát prohrával, ale i díky početní převaze, která trvala celý druhý poločas nakonec skóre otočil a zvítězil těsně 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka na každé straně a vyloučení

Utkání začalo opatrně, oba celky se prezentovaly vyrovnanou hrou a hrálo se spíše mezi šestnáctkami. K většímu ohrožení obou gólmanů nedocházelo. Otevřít skóre se povedlo po půlhodině hry hostujícímu celku. Zpoza vápna přišla střela, kterou sice dobře vyrazil Šimíček, ale pouze k nohám Zemenčíka, který se už nemohl mýlit - 0:1. Klášter se ovšem nevzdal a ještě do poločasu vyrovnal. Ve 44. minutě Navrátil hezky vyslal do samostatného úniku Antoše a ten tak vyrovnal skóre utkání. V téže minutě se odehrál ještě jeden důležitý okamžik zápasu. Byl totiž vyloučen hostující Kováč za podkopnutí Antoše v přerušené hře. V poločase to tak bylo na branky vyrovnané, na počet hráčů na hřišti už nikoliv.

Klášter nakonec přesilovku využil

Druhou půli začali paradoxně lépe oslabení hosté. V 53. minutě nařídil sudí Pažout přísnou penaltu, ke které se postavil Zemenčík a opět tak svrhnul vedení na hostující stranu. Ke konci zápasu ovšem přebral iniciativu v přesilovce hrající Klášter a v posledních minutách se mu podařilo zápas otočit. Nejprve v 79. se po centru Smetany prosadil podruhé v zápase Antoš a vyrovnal tak skóre utkání na 2:2. Rozhodující branka padla pět minut před koncem, kdy rohový kop Knotka dotlačil do branky záložník Najman a rozhodl tak o tom, že všechny body zůstaly na Klášteře. Pro něj to byla první výhra v sezoně a odlepil se tak trochu ze sestupových vod.



Ohlasy k zápasu


SK Klášter Hradiště n/J
Vladimír Taclík: "Jsme rádi za tohle vítězství. Ukázala se morálka týmu, když jsme dokázali zápas otočit ke třem bodům."




Sestavy


SK Klášter Hradiště n/J
P. Šimíček [-] - O. Najman [-] , M. Nedvěd [-] , J. Antoš [-] (80. T. Hajlich [-] ) , M. Smetana [-] , J. Kandráč [-] , R. Vasko [-] (64. V. Novotný [-] ) , L. Navrátil [-] , M. Knotek [-] , J. Bendl [-] , G. Horák [-]

SKP Mladá Boleslav
P. Suchý [-] - M. Ditrich [-] , L. Tětek [-] , P. Holík [-] - T. Kovač [-] , P. Forchtner [-] (78. M. Zdražil [-] ) , M. Zemenčík [-] , P. Žahourek [-] (87. L. Fábry [-] ) - V. Prokhorov [-] , Š. Tomš [-] , J. Martínek [-]

ŽK: 6. J. Kandráč , 19. O. Najman - 10. P. Holík . ČK: 44. T. Kovač .
Hráči zápasu: J. Antoš - M. Zemenčík .
Místo: Klášter. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pažout Petr - TACLÍK Vladimír (N), FAIX Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.