0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:30

7.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Kosmonos doma padlo s Březnem


Branky


34. J. Duška , 77. J. Beneš , 85. R. Barák
0

Souboj o přední příčky tabulky se odehrál v sobotu dopoledne na pažitu Kosmonos. V něm byli možná překvapivě lepší hosté a pozásluze si odvážejí tři body za přesvědčivou výhru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březno si vypracovalo jednobrankový náskok

Začátek zápasu začal z obou stran opatrně. Domácí se snažili kombinovat a držet míč na svých kopačkách, hosté zase hráli ze zajištěné obrany a nikam se nehnalo. S míčem na kopačkách si ovšem domácí moc nevěděli rady, do pár šancí se sice dostali, ale k vážnějšímu ohrožení Charvátovy brány to nevedlo. Místo toho tedy udeřili hosté, když se v 34. minutě prosadil záložník Duška. Domácí Kosmonosy inkasovaný gól zaskočil a po celý zbytek poločasu byly v křeči. Do kabin se tak šlo za možná trochu překvapivého stavu 1:0 pro hosty.

Březno si výhru pojistilo

Do druhé půle s cílem zvrátit nepříznivý vývoj zápasu domácí dvakrát prostřídali. Místo Bernarda a Krále přišli do obrany dva dorostenci, jmenovitě Štěpánek s Kopalem. Obraz hry se ovšem od první půle moc nelišil. Šanci na vyrovnání měl další dorostenec v domácím dresu, Řehoř. Se svoji tutovkou ovšem nenaložil dobře a vyrovnávací branka tak nepřišla. Opět tedy udeřilo na druhé straně. V 77.minutě se po výhodě od sudího prosadil Beneš a v podstatě rozhodl zápas. Pět minut před koncem ještě jistil brankou střídající Barák a upravil tak konečné skóre na 3:0. Kosmonosy tak doma prohrály podruhé v sezoně a nechaly Březno, aby se na ně dotáhlo na rozdíl pouhých dvou bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy B
František Kopal - hráč: "Dnes to od nás byla taková křeč. Březno hrálo dobře zezadu a využívalo našich chyb, kterých bylo bohužel dost. Zápas to byl poměrně vyrovnaný, ale neměli jsme štěstí. Nakonec hosté asi vyhráli zaslouženě."




Sestavy


SK Kosmonosy B
P. Vlk [-] - L. Došlý [-] , J. Řehoř [-] (70. J. Železný [-] ) , D. Hančar [-] , J. Podzimek [-] , J. Kožíšek [-] , M. Procházka [-] , P. Bernard [-] (46. F. Kopal [-] ) , L. Brodský [-] , M. Král [-] (46. P. Štěpánek [-] ) , M. Gregorovič [-]

TJ Sokol Březno
A. Charvát [-] - V. Brodský [-] , M. Krupica [-] (50. V. Bišický [-] ) , L. Dezsö [-] (89. J. Ragulík [-] ) - P. Zelba [-] , J. Vrabec [-] (87. R. Beneš [-] ) , J. Gabriel [-] , J. Duška [-] (82. O. Vlček [-] ) , J. Krouský [-] (60. R. Barák [-] ) - J. Beneš [-] , L. Koudelka [-]

ŽK: 66. J. Podzimek , 83. J. Kožíšek - 26. L. Koudelka .
Místo: Kosmonosy. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kern Patrik - TÝSL Luděk (N), RAGULÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.