0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 10:15

27.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín bral opět po třech


Branky


12

Na programu 27. kola ČFL A byl souboj mezi pražským Motorletem a Vltavínem. Oba týmy se nacházejí trochu v jiném rozpoložení. Zatímco Motorlet hledá konzistenci a cestu z nepřesvědčivých výkonů, tak Vltavín se pyšní nejlepší formou v soutěži, kdy za posledních 10 utkání dokázal získat 24 bodů, což je velice slušné. S touto formou Vltavín vrukoval na Motorlet už v úvodních minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chladná hlava Sprinze rozhodla o prvním poločase

Teprve běžela 2. minuta utkání, když Tomáš Kuchař našel průnikovou přihrávkou Ondřeje Sprinze, který si posadil brankáře Motorletu a uklízel do prázdné brány - 0:1. Takový úvod si zřejmě domácí nepředstavovali, ale z rozehrávky se dostal do zakončení Chigozie Kenneth Ani, kterému v rychlé odpovědi stál jeden z vltavínských obránců. Úvodní branka nám hru hodně otevřela a mohli jsme být svědky opravdu pěkné fotbalové podívané, kdy se domácí hnali za vyrovnáním a po ztrátách hrozil Vltavín "breaky." Ve 13. minutě vyslal dělovku z hranice vápna domácí Dominik Nátr, ale jeho pokus letěl přímo do rukavic brankáře Patrika Štorce. Vltavín se dokázal přenést přes únavné útok Motorletu a utkání se uklidnilo. Šance se vyvíjely na obou stranách, ale nic nekončilo přímým nebezpečím pro brankáře obou stran.

Hosté si nenechali utéct ani druhou půli

Po poločasových promluvách bysme možná čekali, že aktivněji vstoupí Motorlet, který se požene za vyrovnáním, ale opak byl pravdou. V 57. minutě se po otočení hry dostal k míči Adam Borkovec, který ho dostal do sítě, i když ho František Kotek skoro vyrazil - 0:2. Druhá branka uklidnila divoký úvod a na programu byl v následujících minutách boj o střed pole. V 73. minutě se musel pousmát z gólové situace snad každý. Rozjetá akce Tomáše Kuchaře vybídla jeho osamoceného spoluhráče k zakončení do prázdné brány, ale uklouznutí po míči tuto šanci zmařilo. Nicméně ten stejný hráč dokázal rychle vstát a rozehrát na kapitána Davida Podzimka, který ve skoro totožné situaci už nemýlil - 0:3. Zbylé minuty se už odehrály v poměrném klidu a Vltavín úspěšně navlékl sedmý vítězný korálek.



Sestavy


FK Motorlet Praha
F. Kotek [-] - J. Hauer [-] (74. M. Pokorný [-] ) , . Frizoni [-] (74. F. Čuba [-] ) , D. Hrabina [-] , V. Kolář [-] (61. L. Hroník [-] ) , C. Ani [-] (61. S. Ambadu [-] ) , D. Nátr [-] (61. P. Gilian [-] ) , M. Rataj [-] , J. Šulc [-] , M. Čepelák [-] , M. Filip [-]

FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - L. Veselý [-] (84. A. Banishevski [-] ) , O. Sprinz [-] (61. D. Tichý [-] ) , T. Kuchař [-] (80. D. Čejda [-] ) , D. Podzimek [-] , A. Borkovec [-] , L. Trávníček [-] , V. Lukavský [-] (61. A. Kokeš [-] ) , J. Jelínek [-] , D. Matějka [-] , A. Kovernikov [-] (80. D. Klimenda [-] )

ŽK: 21. V. Kolář - 38. D. Podzimek .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - JANSA Adam, MACH Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích