Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter si nechal vzít vítězství v nastavení


Branky


7. L. Dajč , 45. L. Dajč , 55. M. Polák , 92. O. Klíma - 12. K. Pilz , 34. J. Bendl , 46. M. Nedvěd , 48. J. Antoš
0

Souboj dvou celků ze spodních pater tabulky nabídlo 9. kolo, kdy na pažit Dolnobousovského SK cestoval Klášter. Jak už to v zápasech Kláštera bývá, opět padalo velké množství branek. Do vedení se sice dostali domácí, v průběhu zápasu ovšem hosté skóre otočili a o výhru přišli až v nastaveném čase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý první poločas

Úvod utkání patřil domácí rezervě, která byla aktivnější a naopak hostující obrana nefungovala nejlépe. Svou aktivitu domácí vyjádřili gólově již v 7. minutě, kdy se po centru ze strany pěknou hlavičkou na zadní tyč prosadil Dajč - 1:0. Odpověď hostů na sebe ovšem nenechala dlouho čekat. Ve 12. minutě Klášter zahrával rohový kop, kteří domácí sice odvrátili, ale pouze ke Smetanovi, který míč hned vrátil zpět do vápna a přesně našel hlavu Pilze, kterému již nedělalo problém uklidit míč do odkryté branky. Po vyrovnávajícím gólu se iniciativy ujali hosté, kteří vyprodukovali několik střel, z žádné z nich ovšem vedoucí branka nepřišla. Ta přišla až v 34. minutě, kdy se Bendl prodral až před brankáře Buriánka, který střelu sice vyrazil, ale pouze k jeho nohám a poté už uklízel do odkryté branky. Domácí se nechtěli spokojit s poločasovou prohrou a ve 45. minutě se jim podařilo vyrovnat. Střelu zpoza vápna Šimíček vyrazil pouze k na hraně ofsajdu stojícímu Dajčovi, který si už věděl rady a vstřelil tak druhou branku v utkání. Bousov ovšem do kabiny remízu neudržel. Hned z rozehrávky předvedl sólo z poloviny hřiště Nedvěd a svou individuální akci zakončil pěknou brankou. Do kabin se tak šlo s výsledkem 3:2 pro Klášter.

Vyrovnávající branka v nastavení

Do druhé půle opět vstoupili lépe domácí, ale paradoxně to byli oni, kdo opět inkasoval. Hned dvě minuty po pauze se k míči na rohu vápna dostal Antoš, poradil si se třemi obránci a chladnokrevně zakončil, Buriánek byl bez šance. Od této doby už se Klášter soustředil spíše na defenzivu a hrálo se v podstatě jen na jeho branku. Domácímu Bousovu se podařilo poměrně rychle snížit, když se v 55. minutě blýskl krásnou střelou na zadní tyč Polák. Domácí měli i nadále více ze hry a hnali se za vyrovnáním. Ovšem také nechávali okénka v obraně a jednoho z nich mohl využít dobře hrající Bendl, který sice gólmana Buriánka přeloboval, ale trefil pouze břevno domácí branky. Ke konci zápasu už Bousov vsadil všechno na útok a když v nastaveném čase zahrával roh, přispěchal na pomoc dokonce i gólman Buriánek. Centr z rohu hostující obrana odvrátila pouze k volnému Klímovi, který propálil vše co mu stálo v cestě a vyrovnal tak na konečných 4:4.



Ohlasy k zápasu



SK Klášter Hradiště n/J
Vladimír Taclík: "Byl to docela vyrovnaný zápas, tíží nás obranná činnost, škoda, že jsme si nechali zápas v samotném závěru utéct. Ale myslím, že to byla spravedlivá remíza."



Sestavy


Dolnobousovský SK B
M. Buriánek [-] - M. Švec [-] , V. Zumr [-] (52. J. Šolc [-] ) , O. Klíma [-] , P. Kynčl [-] (35. M. Kollátor [-] ) - P. Havel [-] (60. P. Havel [-] ) , M. Polák [-] , T. Světlík [-] , L. Dajč [-] - J. Dorotík [-] (70. M. Šolc [-] ) , R. Bartoň [-] (70. P. Vacek [-] ) -

SK Klášter Hradiště n/J
P. Šimíček [-] - O. Najman [-] , M. Nedvěd [-] , J. Antoš [-] (84. R. Vasko [-] ) , M. Smetana [-] , J. Kandráč [-] , J. Lauryn [-] (90. L. Navrátil [-] ) , J. Bendl [-] , M. Knotek [-] , K. Pilz [-] , G. Horák [-] (60. P. Rössler [-] )

ŽK: 29. J. Dorotík , 67. P. Havel , 68. M. Švec - 74. J. Antoš , 75. J. Kandráč , 81. J. Lauryn .
Místo: DBSK. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kamenický Lukáš - VLČKO Josef (N), TACLÍK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.