2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 15:00

22.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o čelo tabulky dopadl lépe pro domácí Jiskru


Branky


15

Souboj o čelo. To bylo utkání mezi domácí Jiskrou Domažlice a hostující rezervou Bohemians. Oba celky vstupovali do zápasu se shodným počtem 44 bodů, ale aktuální forma nahrával spíše klokanům z Vršovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze zápasu se stačily odehrát pouze necelé dvě minuty a už úvodní branka mohla být na světě. Za obranu Domažlic si naběhl hostující útočník Zeman. Jeho první pokus o finální přihrávku ještě dokázal jeden z obránců Jiskry zastavit, ale míč se odrazil pouze zpátky k Zemanovi. Druhá přihrávka již byla úspěšná a našla přesně svůj cíl. V obrovské příležitosti se objevil hráč s číslem 77 na zádech, jehož pokus však domácí brankář Cherepko bravurně zlikvidoval.

Již v 5. minutě se poprvé měnilo skóre. Na rohu vápna se dostal k míči domácí kapitán Petr Mužík, nic nevymýšlel a vyslal pohotovou střelu na branku Bohemky. Rána to sice nebyla nijak výrazná, ale před brankářem Pchelovodovem nepříjemně skočila a skončila až za jeho zády.

Čtyři minuty před koncem první půle bylo na Domažlickém stadionu ještě o něco veseleji. Jan Zajíček dostal míč do podobné pozice jako v případě prvního gólu Petr Mužík. Po rychlém zpracování přišla tvrdá rána na přední tyč, která skončila až v síti Bohemky.

 

Do kabin se tak odcházelo za stavu 2:0 pro domácí Jiskru.

Po změně stran mohl v 55. minutě zvýšit vedení Domažlic Egon Vůch. Prázdnou branku ale z velkého vápna trestuhodně přestřelil. To mohlo domácí celek dvě minuty poté hodně mrzet, jelikož sám na brankáře Cherepka uháněl Vladimír Zeman. Jako zakončení zvolil obstřel brankáře, ale svůj pokus mezi tři tyče usměrnit nedokázal.

Domažlice si už v závěru zápasu nenechaly vzít své dvoubrankové vedení a výhrou poskočily do čela tabulky.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
A. Cherepko [-] - M. Rychnovský [-] , J. Sojka [-] , S. Fedak [-] - P. Mužík [-] , S. Vávra [-] , K. Pavlík [-] (91. K. Bílik [-] ) , P. Došlý [-] (91. M. Mlynařík [-] ) , E. Vůch [-] (74. V. Černý [-] ) - J. Zajíček [-] (81. T. Holík [-] ) , F. Dvořák [-]

Bohemians Praha 1905 B
N. Pchelovodov [-] - O. Damašek [-] (46. R. Lehovec [-] ) , V. Novák [-] , J. Koutský [-] (75. V. Panc [-] ) , D. Těšínský [-] , M. Vrána [-] (65. S. Wexler [-] ) , F. Dostál [-] , V. Zeman [-] , D. Farkaš [-] , R. Janovský [-] (65. D. Nekvasil [-] ) , M. Kadlec [-]

ŽK: 49. J. Sojka , 88. V. Černý - 43. R. Janovský , 63. M. Kadlec , 88. F. Dostál .
Počet diváků: 353. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - POLENA Jiří, HRIVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Dominik Rodinger
Tip experta: výhra domácích

Zkušený tým proti zdravému mládí. Myslím, že rozhodne zkušenost a takový vyzrálý výkon Domažlic. Bohemka je skvělá dopředu, ale vzadu má problémy. My u nich příležitosti neproměnili a proto jsme prohráli. Domažlice toto nedopustí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích