1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 18:00

21.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhrocené utkání v Karlových Varech dopadlo lépe pro Domažlice


Branky


13

S jasným cílem přijeli do Karlových Varů hráči domažlické Jiskry. Jelikož věděli o ztrátě plzeňské Viktorie, uvědomovali si, že případná výhra je vrátí zpět do čela ligové tabulky. V cestě jim stáli ovšem domácí, kteří už tři zápasy neprohráli.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do zápasu si snad ani hosté přát nemohli. Uplynulo sotva necelých pět minut a brankář Chára poprvé lovil míč ze své sítě. Stalo se tak po brance, které předcházel dlouhý aut do vápna a následné prodloužení až na zadní tyč. Tam stál osamocený Petr Došlý a snadně míč uklidil za brankovou čáru.

 

Po dalších deseti minutách se radovali také domácí, kteří našli rychlou odpověď na brzký inkasovaný gól. Na načechraný balón si naskočil nejlepší střelec karlovarské Slávie, Jaroslav Červený, jenž usměrnil míč přesně k pravé tyči a nedal Cherepkovi šanci na zákrok.

 

Běžela 35. minuta a skóre utkání se znovu měnilo. Domažlice předvedli jak jednoduchý je fotbal, když se na tři doteky dostaly ke vstřelení vedoucího gólu. Na konci této rychlé kombinace stál kapitán Jiskry, Petr Mužík, který překonal Cháru a připsal si sedmou branku v sezóně.

 

Poločasový výsledek 1:2 pro Domažlice.

 

Jestli se v první půli diváci bavili pohledným fotbalem s řadou brankových příležitostí, tak druhý poločas byl úplně opačný. V 54. minutě viděl první žlutou kartu zápasu, po faulu loktem, domažlický Jakub Teršl. Dvě minuty poté, nevybíravě sestřelil domácí obránce Černý hostujícího záložníka Vůcha a viděl také žlutý kartonek.

 

Utkání se doslova zvrhlo a v některých momentech připomínalo spíše zápasy v kleci. Důkazem toho je červená karta Teršla ze 75. minuty. Kdy skluzem poslal k zemi unikajícího hráče domácích. 77. minuta další žlutá karta, tentokrát na straně domácích, konkrétně Wireko. Vyvrcholení přišlo v samém závěru. Domácí Pěkný chytil jednoho hráčů Domažlic do kravaty do flákl s ním o zem, za což dostal červenou kartu.

 

A tak, když druhá půle kromě karet branku nepřinesla, odvezli si hosté do Domažlic z tohoto vyhroceného zápasu všechny tři body a dostali se do čela tabulky.

 



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - O. Owolabi [-] , Š. Černý [-] , R. Krčma [-] (46. S. Horník [-] ) , Z. Skala [-] , P. Maňák [-] , J. Červený [-] , V. Vyleta [-] , Y. Toure [-] (58. K. Wireko [-] ) , M. Pěkný [-] , I. Okorie [-]

TJ Jiskra Domažlice
A. Cherepko [-] - S. Fedak [-] , M. Rychnovský [-] , J. Teršl [-] - P. Mužík [-] , K. Pavlík [-] (75. J. Sojka [-] ) , P. Došlý [-] (86. T. Holík [-] ) , R. Aubrecht [-] (20. E. Vůch [-] ) , S. Vávra [-] - F. Dvořák [-] , J. Zajíček [-] (86. K. Bílik [-] )

ŽK: 56. Š. Černý , 77. K. Wireko , 87. V. Vyleta , 93. O. Owolabi - 54. J. Teršl , 93. S. Fedak . ČK: 87. M. Pěkný - 75. J. Teršl .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: LERCH Ondřej - POLENA Jiří, HES Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Domažlice by asi měli vyhrát.

Martin Šplíchal

Expert: Marián Geňo
Tip experta: výhra domácích

Byl bych špatný trenér kdybych nevěřil. Domažlice jsou pro mě každoročně největší favorit na postup, přesto nejsou neporazitelné.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích