Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter doma padl se Březnem


Branky


0

V zápase 10. kola na sebe narazily celky Kláštera a Března. Úvod zápasu lépe vyšel hostům a dostali se do dvoubrankového vedení, Klášter ovšem bleskově snížil a stále byl na dostřel. V druhé půli přidaly oba týmy po jedné brance a to nakonec znamenalo, že si všechny tři body odvezlo domů Březno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březno se v úvodu dostalo do vedení

Do utkání vstoupilo lépe hostující mužstvo, zato domácí působili vlažně. Březno ze své aktivity vytěžilo branku již ve 3. minutě, kdy se po nedůrazu domácí obrany prosadil záložník Zelba. Další ránou pro domácí bylo zranění forvarda Antoše, který ve 12. minutě musel nuceně opustit hřiště kvůli svalovému zranění, na jeho místo naskočil náhradník Vasko. V 17. minutě se hosté radovali podruhé, když vyběhnuvšího Šimíčka hezkým lobem přehodil Duška. Odpověd Kláštera na dvoubrankové manko byla ovšem blesková. Hned za minutu se k odraženému míči dostal právě střídající Vasko a chladnokrevně překonal Jelečka v hostující bráně. Další důležitý okamžik se stal těsně před poločasem. Hostující útočník Beneš byl faulován Horákem, neudržel nervy na uzdě a faulujícího obránce uděřil do obličeje, za což uviděl kartu červené barvy.

Klášter sahal po vyrovnání

Zřejmě i díky početní převaze měl v druhé půli navíc domácí tým. Dvakrát měl na hlavě vyrovnání jednogólový Vasko, ovšem podruhé už se mu skórovat nepodařilo. Do dobré šance se dostal také Kandráč, hostující gólmana Jelečka ovšem nepřekonal. Hosté pozorně bránili a vyráželi do nebezpečných protiútoků. Jeden z nich podnikli v 83. minutě, kdy záložník Krouský překonal celou klášterskou obranu, udělal kličku gólmanovi a zakončoval do prázdné branky - 1:3. Poslední branka zápasu to ovšem nebyla. V 88. minutě korigoval na konečných 2:3 z přímého kopu Kandráč. V nastaveném čase ještě domácí sahali po vyrovnání, ale dvě dobré šance, které si vytvořili, již proměnit nedokázali.



Ohlasy k zápasu


SK Klášter Hradiště n/J
Vladimír Taclík: "Byl to vyrovnaný zápas, škoda našeho zaspání v prvním poločase, ale za ten druhý jsme si určitě bod zasloužili."




Sestavy


SK Klášter Hradiště n/J
P. Šimíček [-] - G. Horák [-] , O. Najman [-] , J. Antoš [-] (12. R. Vasko [-] ) , M. Smetana [-] (52. M. Nedvěd [-] ) , J. Kandráč [-] , J. Lauryn [-] (83. L. Navrátil [-] ) , J. Bendl [-] , M. Knotek [-] , K. Pilz [-] , P. Rössler [-]

TJ Sokol Březno
J. Jeleček [-] - V. Brodský [-] , M. Krupica [-] , L. Dezsö [-] (86. R. Barák [-] ) - J. Duška [-] (84. O. Vlček [-] ) , P. Zelba [-] , J. Krouský [-] , J. Vrabec [-] , J. Gabriel [-] - J. Beneš [-] , L. Koudelka [-]

ŽK: 25. J. Bendl , 33. G. Horák , 38. J. Lauryn , 70. K. Pilz - 60. L. Koudelka , 63. L. Dezsö , 90. R. Barák . ČK: 43. J. Beneš .
Místo: Klášter. Počet diváků: 57. Rozhodčí: Vrabec Slávek - KOVÁŘ Miroslav (N), ERBEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.