2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubrava vyhrála i pojedenácté


Branky


0

V zápase 11. kola hostila suverénní Doubrava celek z Kláštera. První půle skončila nerozhodně a Klášter živil naději na bodový zisk, po hodině hry se ovšem domácí dostali do vedení a to ještě pojisitli druhou brankou. Doubravě se tak podařilo vyhrát všechny zápasy podzimní části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Zatímco domácí vstupovali do zápasu v ustálené sestavě, ve které nechyběl ani druhý nejlepší střelec soutěže Nedošetko, tak hosté se museli vypořádat s absencí Kandráče a Antoše, který se zranil v minulém zápase se Březnem. I tak se ale domácí rozjížděli pomalu a s dobře bránícím Klášterem si dlouho nevěděli rady. Postupem času si sice pár příležitostí vypracovali, ale žádná z nich se jim nepovedla gólově zakončit. Velký podíl na tom, že v první půli nebyl k vidění žádná branka, měl ovšem i domácí gólman Musil, který předvedl dva skvělé zákroky proti Laurynovi a nepustil Klášter do vedení. I tak šel ale do kabin Klášter s nadějí, že to bude právě on, kdo Doubravu připraví o první body.

Střelecký půst protrhl Nedošetko

Začátek druhé půle nic nezměnil, tempo hry i obraz byl nadále stejný. Střelecké trápení tak protrhl v 60. minutě domácí nejlepší střelec Nedošetko, jenž se dostal k míči na hranici vápna a propálil vše, co mu stálo v cestě. Vstřelil již třináctou branku v sezoně, má tedy průměr více než jeden gól na zápas. Po vstřelení první branky se najednou hra Doubravy uklidnila a to pramenilo ke zvýšení svého náskoku. O to se v 69. minutě postaral hlavičkující Šelemberk, který byl tou dobou na hřišti pouhé dvě minuty. Hosté ještě mohli zápas zdramatizovat Nedvědem, který ovšem hlavou poslal míč nad branku. Poté už se zápas spíše dohrával a všem bylo jasné, že Doubrava ani v posledním zápase podzimu neztratí a připíše si tak další tři body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


SK Jizeran Doubrava
Josef Nedošetko - hráč: "Do zápasu jsme vstoupili s pokorou, od prvních minut se nám ale moc nedařilo. Začátek druhého poločasu se moc nezměnil, tempo i hra byla stále stejná. Po vstřelení prvního gólu se hra z naší strany lehce uklidnila. Přidáním druhého už jsme jen pojistili situaci a zápas v poklidu dohráli."

SK Klášter Hradiště n/J
Vladimír Taclík: "Chci všechny naše hráče za přístup i nasazení pochválit. I přesto, že jsme prohráli, chyběli nám čtyři hráči ze základu, takže před klukama smekám za jejich výkon."



Sestavy


SK Jizeran Doubrava
P. Musil [-] - L. Odcházel [-] , J. Bárta [-] , M. Vít [-] , M. Pálka [-] (67. J. Šelemberk [-] ) , M. Mikschl [-] (66. J. Vesecký [-] ) , J. Nedošetko [-] , J. Koťátko [-] , M. Jeleček [-] , D. Šimíček [-] , J. Halfar [-]

SK Klášter Hradiště n/J
P. Šimíček [-] - M. Nedvěd [-] , O. Najman [-] , J. Lauryn [-] , M. Smetana [-] , R. Vasko [-] , J. Bendl [-] , M. Knotek [-] , T. Burda [-] , K. Pilz [-] , G. Horák [-]

ŽK: 42. L. Odcházel , 62. D. Šimíček , 71. J. Bárta - 52. O. Najman , 68. J. Bendl .
Místo: Doubrava. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Khol Martin - KOBOSIL Ondřej (N), TACLÍK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.