0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka vyloupila Moravec


Branky


18

Ve 20. kole do Moravce přijela Dolní Rožínka. Dolní Rožínka prožívá teď velmi zdařilé období, vyhrála 3 z posledních 4 utkání. Forma Moravce je nahaoru a dolů, naposledy ale překvapivě dokázali porazit rezervu Bystřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednogólový náskok Rožínky

V prvním poločase se toho moc zajímavého nestalo. Nejvýznamnější momentem se blýskl ve 43. minutě jan Čermák, ten totiž vstřelil vedoucí gól zápasu. A protože to byla jediná branka tohoto poločasu, tak Dolní Rožínka do šaten odcházela jako spokojenější mužstvo. Moravec i přesto, tak stále mohl živit naději na ten nějaký bodový zisk.

Zvýšení náskoku Rožínky

Hosté z Dolní Rožínky začali druhý poločas nejlepším možným momentem pro ně. Už ve 48. minutě hsotující hráči vedli na půdě Moravce o dvě branky. Do střeleckých statistik se zapsal opět Jan Čermák, který se tak touto trefou stává jediným dvoubrankovým střelcem. A protože se domácí hráči ke snížení nebo dokonce k obratu výsledku neodhodlali, tak prohrávají doma 0:2. Dolní Rožínka si tedy připisuje další vítětství a další velmi cenné tři body do tabulky.



Sestavy


TJ Moravec
P. Pokorný [-] - F. Černý [-] , D. Nobicht [-] , M. Černý [-] , M. Kachlík [-] (70. P. Kudiovský [-] ) , J. Kachlík [-] , P. Červinka [-] , F. Lahodný [-] (46. V. Cícha [-] ) , T. Smolík [-] , L. Batelka [-] (70. I. Pokorný [-] ) , F. Kudiovský [-] (36. J. Cimbálník [-] )

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - T. Hille [-] (26. V. Kopecký [-] ) , M. Urban [-] , F. Šmerda [-] , R. Mazánek [-] (80. D. Vařejka [-] ) , J. Čermák [-] (71. J. Bílek [-] ) , P. Vondruška [-] , J. Veselský [-] , P. Sedlák [-] , J. Večeřa [-] , P. Bartoněk [-]

ŽK: 65. J. Kachlík , 81. M. Černý - 36. R. Mazánek , 55. J. Večeřa .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - STRATENÝ Michal, KACHLÍK Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tento zápas je ohledně výsledku zcela otevřený. Tentokráte půjdu lehce proti papírovým
předpokladům a budu věřit ve vítězství domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza