Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 14:00

15.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdíkov přetlačil rezervu Strunkovic


15

V neděli došlo na třaskavý zápas v prachatické okresní soutěži, ve kterém Zdíkov vyrazil do Strunkovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Zápas začali hosté v rychlém tempu a už po třech minutách se Zdíkov dostal do vedení, když Kašpara překonal Vašíček. Tlak pokračoval dále a hosté dokázali dobrých dvacet minut větrat obranu domácích. Ti se ve 21. minutě dostali do první šance, kterou hned Jílek vyrovnal. Remízový stav ale vydržel pouhých třináct minut, než vrátil vedením hostům Podskalský. Domácí ale ve 44. minutě dokázali znovu vyrovnat a Jílek svojí druhou brankou stanovil poločasový výsledek.

Rozhodnutí v závěru

Druhý poločas přinesl padesátce diváků zajímavou podívanou ve které měli navrch opět hosté. Chybělo jim ale přesnější zakončení, a tak remízový stav vydržel až do 81. minuty. Hosté si vzali potřetí vedení zpět na svojí stranu, když se prosadil Vozandych. Domácí mohli v nastavéní ze závěrečného tlaku vyrovnat, ale selhali. Zdíkov tak v nádherném fotbalovém duelu bere tři body za vítězství 3-2 nad Strunkovicemi.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice B
Miroslav Turek - hráč: Zápas pro nás začal špatně a po sérii chyb jsme v úvodu inkasovali. Dvacet minut jsme se hledali, ale po vyrovnání jsme se dostali do hry. Bohužel pro nás zastavila ránu Miry Kochmy tyč a soupeř krátce na to naší špatně rozehrávce šel do vedení. Nám se podařilo do poločasu vyrovnat, ale kvůli zranění se nám rozpadl střed zálohy, který už takto řešíme každý zápas. Zdíkov nakonec rozhodl brankou ke konci zápasu. Nám se podařilo až v nastavení dostat díky míčům do vápna do zakončení, ale v závěru brankář Adam Kašpar mířil hlavou mimo a to byl konec našich nadějí. Nutno podotknout, že Zdíkov vyhrál naprosto zaslouženě, v zápase byl lepší než my a měl více šancí. Pro nás je to první prohra od podzimního zápasu právě se Zdíkovem. Za týden hrajeme na Borové Ladě a tam nás také nečeká nic lehkého.

TJ Sokol Zdíkov
FB Sokol Zdíkov: Těšili jsme se do krásného strunkovického areálu, byť bylo horké počasí. Začátek zápasu nám vyšel náramně. Již ve třetí minutě jsme po standardní situaci vsítili gól a vytvářeli si další šance. Bohužel v jedenadvacáté minutě jsme vyrobili obrovskou hrubici a dovolili jít domácí do brejku, který s přehledem zakončili gólem. O patnáct minut později jsme akcí po zemi překonali gólmana domácích po druhé. A opakoval se stejný scénář. Naše další nevyužité šance, naše další chyba, rychlý přechod domácích a gól na 2:2. Druhý poločas jsme měli více míč na kopačkách, ale nedařilo se nám proměnit ani několik nájezdů na samotného brankáře (!). Domácí hrozili opět z brejků a po standardních situacích. Naštěstí pro nás přišla 81. minuta a po přihrávce za obranu a kličce gólmanovi jsme vsítili vítězný gól. Zápas měl velmi dobré pasáže z obou stran. Kvalitní výkon domácího gólmana straší naše útočníky ještě teď. Pochvala patří i všem třem rozhodčím.



Sestavy


TJ Blaník Strunkovice B
A. Kašpar [-] - M. Kašpar [-] , R. Landgráf [-] , M. Kochma [-] , J. Šabršula [-] , M. Jílek [-] , J. Hálek [-] , S. Pelech [-] , R. Žurek [-] , R. Kašpar [-] , O. Jílek [-]

TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - M. Halada [-] , Z. Daněk [-] , L. Kindelmann [-] - J. Mirvald [-] , J. Vozandych [-] , M. Vondráček [-] , J. Pešek [-] - V. Vačkář [-] , J. Vašíček [-] , R. Podskalský [-]

Hráči zápasu: R. Podskalský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠUPÍK Miroslav - HÁŠA Richard, KOBLÍŽEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Tomáš Hozman
Tip experta: výhra hostů

Zdíkov už je jednou nohou v OP, neočekávám pro ně nějakou komplikaci za dalším ziskem tří bodů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Domácí mají jaro parádní, ale Zdíkov u Blanice vydře tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů