D. Nagy 1. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rejšicích se body dělily + FOTO


Branky


1. D. Nagy (p.) - 7. T. Strnad
0

Zajímavý duel mezi týmy ze spodního patra tabulky byl vidět v Rejšicích, kam přijela Akuma. Hned v první minutě byla nařízená penalta, kterou domácí "sniper" proměnil. Hosté záhy vyrovnali a stav utkání vydržel až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly byly jen v první půli

Hned v první minutě se domácí hnali k útoku a to jmenovitě Fiksel, který byl zastaven až v pokutovém území a byla nařízena penalta. Pokutového kopu se ujal známý exekutor Nagy, který střelou do levé části branky nedal brankáři šanci - 1:0. Hosté dokázali odpovědět za pár minut. Pronikající Strnad mířil naprosto přesně a udal opět remízový stav - 1:1. Míč se pohyboval převážně na kopačkách hráču Rejšic, kteří se pokoušeli překonat brankáře hostů. Akuma ovšem hrozila z nebezpečných brejků ve kterých vynikal Strnad. V závěru první půle se domácí dostali do slibné šance, když Šulc orazítkoval pouze břevno. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Stav se neměnil

Očekávaný boj o zisk všech tří bodu měl rozhodnout ve druhé půli. Rejšice svůj nápor zvýšily, ovšem své šance neproměnily a Akuma spoléhala na své brejky. Celá druhá půle měla podobný režim jako ta první. Držení balónu bylo ve prospěch Rejšic, ale hostující branku nedokázali ohrozit. Hosté so dostávali do brejků, ale rozvlnit síť se Akumě ani v této půli nepodařilo. Konečný stav utkání tedy rozhodl, že body se budou dělit. Oba týmy se již budou soustředit na svá příští utkání, kde budou chtít naplno bodovat.



Ohlasy k zápasu


SK Rejšice B
Krichebauer Roman - hráč: Dnešní bod beru jednoznačně jako ztrátu, měli jsme vyhrát.




Sestavy


SK Rejšice B
M. Dlouhý [-] - D. Šulc [-] (76. J. Hodovník [-] ) , l. Nastoupil [-] , L. Landr [-] (83. T. Horváth [-] ) , J. Mareš [-] - J. Fiksel [-] , R. Krichebauer [-] , M. Rys [-] , D. Nagy [-] - V. Zvěřina [-] (71. J. Pluhař [-] ) , P. Štěpán [-] -

SK Akuma Mladá Boleslav
M. Halbich [-] - J. Houser [-] , M. Gregor [-] , J. Bernat [-] , J. Kamenický [-] - R. Kohnhäuser [-] , D. Lukáč [-] , R. Javůrek [-] (76. V. Kohnhäuser [-] ) - L. Hlaváček [-] , M. Valenta [-] (87. J. Hlaváček [-] ) , T. Strnad [-]

Hráči zápasu: R. Krichebauer - J. Kamenický .
Místo: SK Rejšice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Chládek Jiří - KUBA Michal, KOŽEJ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.