Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládly Benátky


Branky


0

První říjnová neděle nám přichystala v Benátkách nad Jizerou nevšední podívanou v podobě fotbalového derby Mladoboleslavského okresního přeboru. Aktuální leader soutěže Benátky přivítal na své domácí půdě celek Chotětova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První derby v Benátkách

Do utkání oba celky vstoupily s vědomím, co vše se může v takovém okresním derby stát a že díky vyrovnanosti soutěže postavení v tabulce nehraje roli. Domácí vstoupili do utkání aktivně a úvodní dvacetiminutovku svého soupeře přehrávali, což vyústilo v první vstřelenou branku Krýdy, který využil centru z levé strany - 1:0. Následovaly další brankové příležitosti, který většinou ztroskotaly na finálním zakončení. Hosté hrozili tradičně rychlými protiútoky, které však nevyústily v žádné závažnější ohrožení domácí branky. A tak se celky rozešly do kabin po hvizdu hlavního arbitra po 45. minutách, kdy na světelné tabuli svítilo skóre 1:0 pro domácí.

Benátky si pohlídaly vedení

Druhý poločas nám z počátku nabídl zajímavou podívanou, plnou osobních soubojů, které mnohdy znamenaly pro jejich aktéry žluté kartónky, které rozhodčí tasil zcela pohotově. Klid na kopačky domácích hráčů přinesl až rohový kop, který excelentně umístěnou hlavičkou přetavil ve vstřelenou branku Karásek. Chotětov se však nevzdal a odpověděl pomocí rychle rozehrané standardní situace z poloviny hřiště na kterou obrana domácí nestihla včas zareagovat a dusledný Bůžek se nemýlil - 2:1. Hra se začala přelévat ze strany na stranu a po sérii několika šancí, převážně na straně Benátek, přidal definitivní pojistku střídající David Langšádl - 3:1. V závěru utkání již Benátky kontrolovaly hru a dovedli tak zápas k vítěznému konci.



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou B
Jäger Jindřich - hráč: Jsem rád, že jsme dnes vyhráli. Škoda neproměněných šancí, mohlo být rozhodnuto už dříve.

TJ Sokol Chotětov
Souček Michal - hráč: Za fotbalový výkon se náš tým určitě stydět nemusí, což potvrdili i někteří z řad domácích diváků, kteří označili náš výkon za sympatický.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - M. Svačina [-] , J. Jäger [-] , A. Fingerhut [-] , Š. Krýda [-] , M. Chupík [-] , J. Kraus [-] , M. Langšádl [-] , D. Zuna [-] (46. O. Čadil [-] ) , M. Karásek [-] , M. Novotný [-] (59. D. Langšádl [-] )

TJ Sokol Chotětov
R. Skalák [-] - L. Kořínek [-] , J. Vrána [-] , K. Vetešník [-] , O. Vaňousek [-] - M. Nežerka [-] , J. Pečenka [-] (88. M. Vávra [-] ) , M. Souček [-] , J. Linek [-] (47. M. Moulis [-] ) - J. Bůžek [-] (63. P. Buryán [-] ) , P. Kern [-] (79. M. Beneš [-] ) -

ŽK: 43. J. Jäger , 44. D. Zuna , 47. A. Fingerhut , 74. M. Karásek .
Hráči zápasu: M. Karásek .
Místo: UMT 3G. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pažout Jan - PAŽOUT Petr, NOVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.