0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úspěšné Kosořice v Bělé


Branky


0

Fotbalisti Bělé by se rádi odlepili od dna tabulky, a proto chtěli bodovat. Dnes k nim přivítal 7. celek tabulky - Kosořice. Velmi vyhrocené utkání, kde padly dvě červené karty. Nakonec však vyhrál favorit - Kosořice, když dokázal vstřelit dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dramatický závěr první půle

Domáci do zápasu vstoupili aktivněji, avšak po několika minutách převzali otěže hosté, hlavně díky práci Niklfelda ve středu pole. ve 27. minutě došlo k neobvyklé situaci, kdy trenéři domácího týmu vystřídali Kulczyckeho, jehož výkon se jim nelíbil, i přesto, že měli na střídačce pouze jednoho hráče. Ve 37. minutě se dostali zaslouženě do vedení, kdy právě Niklfeld poslal z lajny centr na vápno, kde byl rozběhnutý Malík, ten si balon zpracoval na stehno a střelou k tyči otevřel skóre - 0:1. Ve 41. minutě došlo u lajny k nepřehledné situaci, Hodboď s Dlaskem dostali Malíka do kleští, Malík pak strčil Hodbodě a obdržel červenou kartu. O dvě minuty později se role vyměnily a kapitán domácích Dlask Tomáš po druhé žluté kartě šel také do sprch.

Taktická bitva hostů

Do druhého poločasu opět vstoupili aktivněji domácí, ale stejně jako tomu bylo v první půli se v 53. minutě se radovali hosté. Hosté zahrávali standartní situaci, kde vyhrál hlavičkový souboj Pára, hlavou přihrál na zadní tyč, kde dobíhal Tříska, který zvýšil vedení - 0:2. Dále se bojovalo spíše ve středu hřiště, hosté se zatáhli a kouskovali hru. V 75. minutě se do slibné příležitosti dostal Umáčený, po dlouhém autu Hodovance, trefil však jen břevno. Poslední šanci měl v 88. minutě opět Umáčený, ale ani tentokrát neuspěl. Hosté taktickou hru zvládli a udrželi tento stav do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


SK Bělá pod Bezdězem
Řehořek Adam - hráč: Trochu se mi nelíbily zmatky ohledně udělení žluté karty a následné vyloučení Dlaska. Kosořice však měly více ze hry a nejspíš zaslouženě vyhrály.




Sestavy


SK Bělá pod Bezdězem
V. Krejčík [-] - H. Špringl [-] , P. Umáčený [-] , M. Kulczycki [-] (27. J. Košťál [-] ) , D. Vild [-] , J. Smékal [-] , S. Pitloun [-] , T. Hodovanec [-] , M. Hodboď [-] , T. Dlask [-] , J. Barva [-]

TJ Sokol Kosořice
M. Abelovský [-] - V. Tříska [-] , M. Malík [-] , J. Lener [-] (79. R. Kučera [-] ) , J. Kraus [-] , P. Niklfeld [-] (86. J. Machač [-] ) , M. Štecher [-] (65. M. Sedláček [-] ) , Z. Batala [-] , M. Sedlák [-] , P. Pára [-] , M. Maška [-]

ŽK: 41. T. Dlask , 73. J. Košťál - 55. M. Maška . ČK: 43. T. Dlask - 41. M. Malík .
Hráči zápasu: V. Krejčík - P. Niklfeld .
Místo: Bělá pod Bezdězem. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - VAŇOUSEK Patrik, GREŠO Vilém.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.