Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólovou přestřelku ovládlo Hradiště


Branky


0

Gólová přestřelka se udála v Mnichově Hradišti, kdy na půdu druhého MSK"B" zavítalo Bezno. Při poločasovém stavu 2:2 se šlo do kabin. Hradiště do druhé půle vstoupilo lépe, kdy Čermák Jan vstřelil hned dva góly a snažil se urvat vítězství na stranu svého týmu. Beznu se podařilo snížit, ale na remízu to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly od úvodního hvizdu

Zápas začal velkým překvapením. Hned ve 3 min se hosté z brejku ujali vedení, kdy nadvakrát dokázal domácího brankáře překonat Gruncl.  Za necelou minutu bylo srovnáno po velmi sporné penaltě na Čermáka Jana. Kučera se nemýlil - 1:1. Poté se hra přelévala ze strany na stranu a oba týmy se pokoušely ohrozit branku soupeře. Hosté se opět ujali vedení, kdy po hrubé chybě domácího brankáře skóroval Šispela - 1:2. Domácím se podařilo se štěstím vstřelit branku do kabin, kdy Nohýnek překonal nejdříve stopera i následného brankáře - 2:2.

Hradiště urvalo všechny tři body

Druhý poločas začal náporem domácích, kteří využili chyby hostujícího brankáře a Čermák Jan mohl skórovat do prázdné branky - 3:2. O pár minut později hostům nevyšel offside systém a Čermák Jan se prosadil osamoceným nájezdem na hostujícího brankáře střelou na přední tyč - 4:2. Bezno posílilo útok a výsledkem bylo snížení, kdy se Möbius prosadil krásnou střelou z trestného kopu do šibenice - 4:3. V následujících minutách byl podražen Hofman, ale penalta se již nekopala, a proto stav utkání skončil 4:3 pro Hradiště. Nešťastný konec pro Bezno, které se bude snažit bodovat v příštím kole v Kněžmostě.



Ohlasy k zápasu


Mnichovohradišťský SK B
Čermák Jan - hráč: Snažili jsme se hrát po zemi kombináční hru, ale kazili jsme přihrávky, ze kterých těžil soupeř. Jsem rád, že jsme vítězství urvali na svou stranu.

SK Bezno-Sovinky
Kolovratník Milan - trenér: Utkání slušné úrovně, bojovné, několik nepřesností hlavního rozhodčí na obě strany. Naše špatná koncovka rozhodla o prohře v tomto utkání.



Sestavy


Mnichovohradišťský SK B
D. Uhlíř [-] - M. Ajchler [-] (86. P. Vitmajer [-] ) , J. Čermák [-] (83. R. Němec [-] ) , P. Nohýnek [-] , J. Vodák [-] (64. M. Václavík [-] ) , P. Matouš [-] , F. Čermák [-] , M. Hofman [-] , J. Zdobinský [-] (56. D. Pokorný [-] ) , Z. Kučera [-] , Z. Nedoma [-]

SK Bezno-Sovinky
Z. Podzimek [-] - M. Kolovratník [-] , M. Honzátko [-] , J. Kolovratník [-] , J. Hötzel [-] (68. P. Jeřábek [-] ) , M. Hötzel [-] (84. J. Prýl [-] ) - P. Gruncl [-] , O. Novák [-] , J. Šispela [-] , J. Möbius [-] - T. Hötzel [-]

ŽK: 89. P. Matouš - 28. T. Hötzel .
Hráči zápasu: J. Čermák .
Místo: MSK. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chlastáková Ivana - BIŠICKÝ Václav, VRABEC Slávek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.