2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tápání Kněžmosta pokračuje


Branky


0

Na hřiště Kněžmosta zavítalo Bezno, které si chtělo spravit chuť z minulého kola. Hodně co napravovat měli i domácí, kteří zaváhali v Předměřicích. Tento duel sliboval mnoho zajímavého. Bezno nakonec dokázalo nepodlehnout a odváží si všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nápor domácích

Domácí začali velkým náporem a vytvořili si několik gólových šancí, které však se štěstím hosté odvrátili. První sporný moment přišel okolo 10. minuty, kdy nebyl odpískán pokutový kop pro domácí po kontaktu brankáře s domácím útočníkem. Za dalších 10. minut přišla podobná situace na druhé straně, ale tentokrát se penalta kopala. Po dlouhé diskuzi, kdy rozhodčí za protesty stihl udělit hned dvě žluté karty, se penalta stejně kopala. Hostující Novák proměnil 1:0. Takto skončila první půle.

Brejky rozhodly

Do druhého poločasu opět domácí vlétli nažhaveni, ale po 10. minutách je zmrazil druhý gól hostí po brejkové situaci, jmenovitě Tomáš Hötzel – 0:2. Hráči Kněžmosta marně dobývali hostující branku a nebýt velké chyby hostujícího obránce Nováka, snad by ani gól nedali. Tuto hrubku potrestal Jakub Čečelský – 1:2. Tento kontaktní moment je opět nastartoval. Domácí tlačili a zároveň otevírali vrátka do své obrany. Hosté hrající na brejky toho dlouho nemohli využít, až se to nakonec povedlo Tomáši Koníčkovi – 1:3. Domácí Milan Kobrle ještě jednou snížil po trochu náhodné situaci po vhození autu 2:3. Bojovné utkání, kdy se šance střídaly na obou stranách. Nakonec zvítězila bojovnost a štěstí na straně hostí.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kněžmost
Jiří Pavlíček - hrající trenér: Zápas jsme si prohráli sami. Škoda neproměněných šancí, mohlo se to vyvíjet úplně jinak.

SK Bezno-Sovinky
Milan Kolovratník - trenér: Věděli jsme, že soupeř bude technicky i kombinačně lepší a proto jsme vsadili na velkou bojovnost, obětavost a brejky. Všechny tyto věci a štěstí nám vyšlo na 100% a vezeme si nečekaně 3 body. Poděkování patří všem hráčům.



Sestavy


Sokol Kněžmost
J. Sidor [-] - M. Kobrle [-] , T. Beran [-] - J. Čadil [-] (64. J. Hybner [-] ) , L. Kastner [-] , J. Pavlíček [-] - Z. Chlup [-] , Z. Štěpánek [-] - D. Fiala [-] , J. Čečelský [-] , J. Vokál [-] (83. D. Prokůpek [-] )

SK Bezno-Sovinky
J. Stýskal [-] - M. Kolovratník [-] , M. Honzátko [-] , M. Hötzel [-] (27. P. Jeřábek [-] ) , P. Gruncl [-] - O. Novák [-] , J. Hötzel [-] (85. J. Prýl [-] ) , J. Möbius [-] , J. Kolovratník [-] - T. Hötzel [-] , J. Šispela [-]

Hráči zápasu: J. Čečelský - T. Hötzel .
Místo: Kněžmost. Počet diváků: 82. Rozhodčí: Kožej Roman - KUBA Michal, BIŠICKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.