3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předměřice doma pohodlně vyhrály + FOTO


Branky


16. K. Prager , 34. M. Mareš , 60. K. Prager
0

Těsný souboj v dolní polovině tabulky naznačil, že kdo bude brát body, ten si velmi polepší. Hosté od 28. minuty hráli v oslabení, když červený kartónek uviděl Landr. I díky tomuto handicapu domácí pohodlně vyhráli 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta již v 28. minutě

Do zápasu vstoupily oba týmy s myšlenkou získání všech tří bodů. Prvních pár minut se více dařilo hráčum Rejšic, kteří hráli více na balónu. Ovšem skóre otevřeli domácí hráči, když po rychlém brejku dokázal proměnit svou příležitost Karel Prager - 1:0. Hra se vyvíjela podobně až do 28. minuty, kdy mladý Landr netakticky zatáhl za dres domácího útočníka, který mířil osamocen na hostující branku a právem uviděl červenou kartu. Následující standartní situaci dokázali hráči Předměřic proměnit, když propadnutý balón ve vápně dorážel Michal Mareš - 2:0. Za tohoto stavu Rejšice neskládaly zbraně a vytvořily si hned tři gólové příležitosti, které ovšem nedokázaly proměnit.

Předměřice si pohlídaly náskok

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, kteří měli velkou příležitost, když Nagy střílel z hranice šestnácky pouze do brankáře. O pár minut později přišla definitivní pojistka pro Předměřice. Do defenzívy se zodpovědně vrátil útočník Jaroš, který vybojoval balón a snažil se konstruktivně rozehrát. Ovšem přihrávku do zadních řad Rejšic zachytil domácí Karel Prager, kterou gólovou příležitostí nepohrdl a utnul veškeré šance Rejšicím 3:0. Zbytek zápasu si domácí pohlídali a získali 3 body, které je vyšvihly na 8. místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Jizera Předměřice
Václav Práger - hráč: Myslím, že jsme byli lepším týmem a vítězství jsme si zasloužili. Ovšem nebýt červené karty, duel by mohl být zajímavější.

SK Rejšice B
Roman Krichebauer - hráč: Velké zklamání a rozčarování. Opět jsme soupeře fotbalově přehráli, bohužel nedáváme góly ani z těch největších šancí a naopak jim góly nabízíme. Škoda červené karty plynoucí z nezkušenosti za stavu 1:0, v desíti už to bylo těžké pomýšlet na vítězství.



Sestavy


SK Jizera Předměřice
P. Houska [-] - J. Buryán [-] , P. Uher [-] , J. Rybín [-] (65. K. Theuer [-] ) , M. Merhaut [-] (63. T. Mňuk [-] ) - V. Práger [-] , K. Prager [-] (72. M. Pecka [-] ) , R. Skalický [-] , J. Petráš [-] (75. T. Wolf [-] ) - M. Mareš [-] , T. Nešněra [-] (87. M. Novotný [-] )

SK Rejšice B
M. Dlouhý [-] - J. Mareš [-] , D. Nagy [-] , l. Nastoupil [-] , L. Landr [-] - M. Rys [-] (65. J. Hodovník [-] ) , J. Putorík [-] (65. J. Pluhař [-] ) , J. Fiksel [-] , R. Krichebauer [-] (65. D. Šulc [-] ) - T. Horváth [-] (46. L. Hofírek [-] ) , B. Jaroš [-] -

ŽK: 11. M. Merhaut , 15. M. Mareš , 30. J. Petráš , 67. J. Rybín , 84. K. Theuer - 75. l. Nastoupil . ČK: 28. L. Landr .
Hráči zápasu: K. Prager .
Místo: Předměřice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mucek Martin - KHOL Martin, ŠVARC Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.