Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

9.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Židněves deklasovala Předměřice


0

Sobotní utkání v dolní polovině tabulky nám nabídlo gólovou podívanou. Židněves doslova deklasovala Předměřice. Brankový rozdíl extra třídy rozhodl, že dnes Předměřice neměly nárok na pomyšlení nějakého bodu. Největší zásluhu na rapidním rozdílu měl Jurošek, když vstřelil hned 5 gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Juroška v první půli

Předměřice přijely na hřiště Židněvsi v roli mírného favorita, což se hned ukázalo, když ve 3. minutě se dokázal po rohovém kopu prosadit Michal Mareš - 0:1. Ovšem poté začala úřadovat Židněves, která předvedla až neočekáváný výkon. O snížení se postaral Libor Jurošek, který chytře obešel brankáře a skóroval do odkryté branky - 1:1. Další trefu obstaral opět hráč s číslem 13 Libor Jurošek, který se prosadil z rohového kopu - 2:1. Domácí nepolevili a skóre se jim povedlo navýšit, když divokou střelu z kopačky Tomáše Měkoty nedokázal hostující brankář zkrotit a míč mu vypadl z rukavíc přímo do branky - 3:1. Libor Jurošek stihl svůj hattrick dovršit už v první půli, když ve 43. minutě prostřelil brankáře hostí - 4:1. Do kabin se šlo za příznivého skóre pro domácí.

Góly padaly i v druhé půli

K radosti všech hledících góly padaly i v druhém poločase, a všechny do sítě Předměřic. Na svůj gólový učet si Libor Jurošek mohl připsat další dvě čárky, neboť jeho učet se rozrostl, když v 54. a 61. minutě dokázala dvakrát skórovat - 6:1. Na kontě Juroška zůstalo fascinujících 5 zásahů a tím si výrazně polepšil v žebříčku střelců. Pozadu nezůstal ani druhý bratr, tentokrát Michal Měkota, který svou technickou střelou pod břevno nedal brankáři šanci - 7:1. Zápas tak skončil výrazným rozdílem pro domácí, kteří svou výhru mohli jít oslavit s fanoušky Židněvse.



Ohlasy k zápasu


SK Židněves
Dominik Tichý - hráč: Myslím, že takový výsledek opravdu nikdo nečekal a jsem rád, že se nám ho podařilo vytvořit zrovna na domácím hřišti.




Sestavy


SK Židněves
J. Beneš [-] - L. Hendrych [-] , R. Šimonek [-] , M. Měkota [-] , J. Rusnak [-] (83. J. Hromádko [-] ) - L. Mezera [-] , M. Hendrych [-] , Z. Kraus [-] , R. Sobotka [-] (70. D. Tichý [-] ) - L. Jurošek [-] (78. L. Patkaň [-] ) , T. Měkota [-] -

SK Jizera Předměřice
P. Houska [-] - J. Buryán [-] (14. P. Novotný [-] ) , P. Uher [-] , J. Rybín [-] (70. T. Mňuk [-] ) , K. Theuer [-] - V. Práger [-] , K. Prager [-] (75. M. Novotný [-] ) , R. Skalický [-] , J. Petráš [-] (70. M. Pecka [-] ) - M. Mareš [-] , T. Nešněra [-] (78. T. Wolf [-] ) -

Hráči zápasu: L. Jurošek .
Místo: Židněves. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Švarc Zdeněk - MUCEK Martin, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.