2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá přetrhla šňůru proher


Branky


0

Již v expert tipu bylo zmíněno, že toto utkání bude velice těžké, ale i tak se expert přiklání k výhře domácích. Před tímto výrokem můžeme pouze smeknout klobouk. Předpověd vyšla do posledního slova, když necelých 10. minut vystřelil tři body pro domácí Vild.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

Favorizovaní hosté vstoupili do utkání s jedinou myšlenkou a to zisku všech tří bodů. Od první minuty bylo vidět, proč je Chotětov považován za favorita. Ale byli to právě domácí, kteří v 19. minutě otevřeli skóre dnešního zápasu. Nedůslednost hostujících hráču ve velkém vápně dokonale využil Petr Umáčený, když svou střelou prostřelil brankáře hostí k pravé tyči - 1:0. Netrvalo dlouho a Chotětov dokázal vyrovnat. Pouhé 3 minuty stačilo k tomu, že po závaru v malém vápně domácích se míč dostal k Jakubovi Bůžkovi, který svou dorážkou vyrovnal - 1:1. Hráči Chotětova měli v prvním poločase mnoho vyložených šancí, včetně penalty, kterou skvěle chytil Krejčík. Z toho důvodu šli do kabin hráči hostí poněkud rozhořčeni svým výkonem.

O vítězství se postaral Vild

V druhé půli byli naopak aktivnější domácí, kteří na soupeře tlačili. Vytvářeli si slibné příležitosti, ale stejně jako hosté své šance nedokázali využít. Až v 84. minutě se odhodlal ke střele David Vild, když svou střelu z hranice velkého vápna nasměroval do branky - 2:1. Hostá v závěru měli šanci vyrovnat, ale ani na 3x se jim nepodařilo dorazit míč z malého vápna do branky. Výsledek zůstal 2:1 a Bělá se může radovat ze zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chotětov
Michal Souček - hráč: Do zápasu jsme měli jasný cíl, získat tři body. Ovšem po naší hrozné první půli jsme chtěli "alespoň" bod. Nakonec nemáme ani to, když hosté potrestali naše nevyužité šance.



Sestavy


SK Bělá pod Bezdězem
V. Krejčík [-] - M. Hodboď [-] , P. Umáčený [-] (66. L. Šoós [-] ) , A. Voleman [-] (66. T. Kasal [-] ) , J. Košťál [-] , J. Barva [-] , D. Vild [-] , J. Smékal [-] (80. T. Dlask [-] ) , S. Pitloun [-] , T. Hodovanec [-] , H. Špringl [-]

TJ Sokol Chotětov
R. Skalák [-] - L. Kořínek [-] , J. Vrána [-] , K. Vetešník [-] - M. Nežerka [-] , J. Pečenka [-] (81. M. Beneš [-] ) , M. Souček [-] , J. Linek [-] , M. Moulis [-] (66. P. Buryán [-] ) - J. Bůžek [-] (57. O. Souček [-] ) , P. Kern [-] -

ŽK: 55. J. Barva , 83. J. Košťál - 60. M. Moulis , 63. L. Kořínek , 74. O. Souček .
Hráči zápasu: V. Krejčík - L. Kořínek .
Místo: Bělá pod Bezdězem. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kuka Vladimír - KUBA Michal, KOŽEJ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.