Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:3
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Chotětov fantasticky otočil utkání + FOTO


Branky


46. J. Pečenka , 49. M. Rusiňák , 57. J. Linek (p.) , 62. M. Nežerka - 7. M. Malík , 44. R. Kučera , 63. P. Pára
0

Atraktivní utkání se hrálo na pažitu Chotětova, kam přijely Kosořice. Poločasový výsledek byl značně nepříznivý pro domácí, neboť prohrávali 0:2 a navíc červenou kartu dostal Kořínek. Domácí ovšem zabrali a již zdánlivě ztracené utkání otočili ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kosořice začaly skvěle

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří se dostávali poměrně často až do pokutového území. Skóre se měnilo už v 7. minutě, kdy Sedlák na polovině hřiště vybojoval míč. Následně ho posunul na Malíka, který technickou střelou rozvlnil síť soupeře - 0:1. Domácí obrana jistě nefungoval podle představ trenéra, neboť dávala hostujícím forwardům až příliš prostoru. Hosté mohlisvůj náskok navýšit, ovšem Macháčovi střela z malého vápna absolutně nesedla. A tak zvýšení příšlo až ve 44. minutě, kdy Malík nacentroval míč na Kučeru a ten se vší silou opřel hlavou do balónu - 0:2. Aby toho nebylo málo, tak se nechal zbytečně vyloučit domácí Kořínek, což nahrávalo do karet hostům. První půle nám tedy přinesla výsledek 0:2.

Chotětov svou výbornou hrou v oslabení zápas otočil

Hosté hrající o jednoho hráče navíc chtěli držet míč na kopačkách a svůj náskok si pohlídat. Ovšem to sejim nepovedlo, neboť ve 47. minutě utekl Rusiňák s jehož střelou si hostující brankář poradil, ale na následnou dorážku Pečenky byl už krátky - 1:2. O tři minuty později zahráli domácí výborně standartní situaci, kdy nekrytý Rusiňák ze zadní tyče nasměroval míč do branky - 2:2. O otočení skóre se postaral Nežerka, který zkušeně proměnil pokutový kop - 3:2. Další pohroma pro hosty přišla o pár minut později, když kapitán domácích Linek vystihl soupeřovu nahrávku a věděl si rady i s brankářem - 4:2. Hra se nám zcela změnila a teď to byli hosté, kteří museli hru otevřít a tlačit se do zakončení. O snížení se postaral Pára, který využil zpětné přihrávky Malíka - 4:3. V následujících minutách hráli domácí zadáci obětavě a do větších příležitostí už hosty nepustili. Chotětovští senzačně otočili utkání a získali až překvapivě všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chotětov
Martin Nežerka - hráč: Po zpackaném prvním poločase asi ani největší optimista nedoufal, co se nám podaří v oslabení ve druhé půli. Jsem pyšný na celý tým, který jezdil po zadku a dal do toho to pověstné srdíčko.


Sestavy


TJ Sokol Chotětov
R. Skalák [-] - L. Kořínek [-] , J. Vrána [-] , K. Vetešník [-] - M. Moulis [-] (80. M. Beneš [-] ) , M. Nežerka [-] , J. Pečenka [-] , M. Souček [-] , J. Linek [-] (89. J. Bůžek [-] ) - - O. Souček [-] (85. P. Buryán [-] ) , M. Rusiňák [-]

TJ Sokol Kosořice
D. Dufek [-] - P. Pára [-] , V. Tříska [-] (77. M. Sedláček [-] ) , M. Malík [-] , M. Maška [-] , J. Kraus [-] , P. Niklfeld [-] (80. P. Darmoš [-] ) , M. Štecher [-] (50. J. Lener [-] ) , Z. Batala [-] (40. R. Kučera [-] ) , M. Sedlák [-] , J. Machač [-]

ŽK: 36. L. Kořínek - 34. V. Tříska , 40. J. Machač . ČK: 45. L. Kořínek .
Hráči zápasu: O. Souček - M. Maška .
Místo: Chotětov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hloucal Radek - NAVRÁTIL Pavel, ŽMOLÍK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.