3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:1
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Hlavno doma opět úspěšné


Branky


15. J. Bůžek , 24. J. Bůžek (p.) , 57. J. Bůžek - 77. J. Šispela
0

Na horkou půdu Kostelního Hlavna zavítalo Bezno. Hosté by si rádi spravili chuť po nevydařeném derby, ale čekal je těžký oříšek v podobě Hlavna. Domácí opět ukázali sílu domácího prostředí. V zápase se nejvíc blýskl Jindřich Bůžek, jenž vsítil hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezno opět zaspalo začátek

Utkání začalo velkým náporem domácích a hosté to dokázali jen tak, tak ustát. Ovšem o několik minut později bezenští udělali opět školácké chyby, které je jak se nakonec ukázalo stály body. Již v 10. minutě utkání v nepřehledné situaci ve vápně se míč odrazil k volně stéjícímu Jindřichu Bůžkovi, kdy se hosté domnívali, že je v offsidu a ten neměl problém míč nasměrovat do branky - 1:0. O pět minut později směřovala přihrávka mezi stopery, kam si nabíhal domácí hráč, který při zpětné kličce byl ve vápně podražen. Rozhodčí neváhal a ukázal na pokutový puntík. Balónu se chopil opět domácí šutér Jindřich Bůžek a zvýšil skóre na - 2:0. Teprve až po druhém inkasovaném gólu se začali do hry dostávat i hosté a hra se začala vyrovnávat. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0.

Bůžek zkompletoval hattrick

Druhý poločas začal větší aktivitou hostí, kteří opět doplatili na ně proměňování šancí, ostatně jako celý podzim. A tak se slova chopil opět domácí kanón. Hostující obránce chtěl nesmyslně přihrát hlavou balón brankáři, ale vůbec ho netrefil. Bůžek vystihl záměr obránce a řítil se osamocen na brankáře hostí, kterého překonal - 3:0. Nakonec alespoň o symbolické snížení se postaral Šišpela, který přízemní střelou na vzdálenější tyč překonal domácího brankáře - 3:1. Zápas skončil 3:1 a domácí potvrdili, že na své půdě nerozdávají body zadarmo.



Ohlasy k zápasu



SK Bezno-Sovinky
Milan Kolovratník - trenér: Jsem z takových zápasů zklamaný, naše hra je bez nápadu, nevyužíváme šance a chybí dostatek sebevědomí.

Sestavy


TJ ZD Kostelní Hlavno
V. Musil [-] - J. Žďárský [-] , L. Hlaváček [-] , R. Srnec [-] , M. Bůžek [-] - P. Zvoníček [-] , M. Pokorný [-] , P. Sůra [-] , J. Tesař [-] - J. Zvoníček [-] , J. Bůžek [-] -

SK Bezno-Sovinky
J. Stýskal [-] - J. Prýl [-] , J. Kolovratník [-] , M. Kolařík [-] , M. Gruncl [-] - J. Möbius [-] , M. Honzátko [-] , P. Gruncl [-] - T. Hötzel [-] , J. Šispela [-] , M. Podzimek [-]

ŽK: 33. J. Prýl , 38. M. Honzátko .
Hráči zápasu: J. Bůžek .
Místo: Kostelní Hlavno. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pažout Petr - VLK Miroslav, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.