2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice porazily druhý Horní Újezd


Branky


12

Hartvíkovice si připsaly proti Hornímu Újezdu výhru 2:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Za krásného slunného počasí se hrál na  kvalitním terénu v Hartvíkovicích duel druhého Ujezdu proti desátým Hartvíkovicím.Domací, kterým už v podstatě o nic nejde nastoupili v kombinované sestavě ovlivněné několikati  absencemi.Avšak byli to právě oni kteří diktovali od začátku tempo hry  a rychlou kombinační hrou se dostávali na dostřel hostující branky.Trochu zaskočený favorit nestačil reagovat a tak se dvěma rychlými brankami dostali domácí do vedení a dále drželi balon na svých kopačkách.Hosté zahrozili pouze svým elitním střelcem Čermákem při ojedinělém protiůtoku,avšak skvělý domací golman Chalupa udřel čisté konto.A tak se šlo do kabin za stavu 2-0 pro domácí,kteří spálili ještě několik vyložených šancí.

Ve druhém poločase již branka nepadla

Do druhé půle nastoupili lépe hosté a snažili se zvrátit nepříznivý stav.Sérii rohů a přímých kopů však domací „přežili“ a tlak hostů slábl ,což domací využili k několika nebezpečným výpadům avšak ani jim se nezadařilo navýšit skore a tak se utkání v podstatě dohrávalo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Kopuletý Michal, hráč: Ocenění zaslouží domací D.Kopuletý, který na utkání dorazil pěšky rovnou z tůry na Praděd takže měl před výkopem v nohách cca 185km a přesto odehrál celých 90min.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - R. Sýkora [-] - M. Záviška [-] (71. M. Sýkora [-] ) , D. Kopuletý [-] , V. Nováček [-] , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] , M. Kafka [-] (81. P. Vlk [-] ) , K. Sýkora [-] , D. Outulný [-] , M. Outulný [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - L. Loucký [-] , P. Ciprys [-] (68. V. Štaffa [-] ) , J. Homolka [-] , A. Bartes [-] (32. I. Csákány [-] ) , T. Sigmund [-] , Š. Čermák [-] , V. Pavlík [-] , M. Ošmera [-] , J. Hanák [-] (46. M. Zvěřina [-] ) , T. Vávra [-]

ŽK: 58. M. Outulný , 76. K. Sýkora , 88. P. Vlk - 53. T. Vávra , 66. L. Loucký .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KALINA Oldřich - BAZALA Petr, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tady narazí kosa na kámen. Kosa je domáci mladý útok a kámen nestárnoucí bohém újezdské kopané Michal "Miky" Vošmera. Po zranění je již v cajku a požene hostující manschaft za vítězstvím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízu.

Tip: výhra domácích