Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd doma zdolal Náměšť B


Branky


13

Horní Újezd si připsal proti Náměšťi B důležitou domácí výhru 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Domácí tým v devatenáctém kole soutěže přivítal na svém hřišti tým Náměště nad Oslavou – Vícenic „B“. Po dvou remízových zápasech potřeboval proti hostům konečně naplno bodovat. Cesta za třemi body nebyla jednoduchá hosté jsou známí svou kombinační hrou s dobrým pohybem. To vše předváděli od prvních minut. Domácí se připravovali o kvalitní zakončení svojí nepřesností, z čehož těžili hosté rychlými brejky. Po sérii několika příležitostí na obou stranách rozhodla první poločas akce v 41. minutě, kdy hosté spálili velkou šanci, kterou zneškodnil výborně chytající domácí Hradecký, a hned z rychlého brejku dal jediný gól první půle Michal Čermák, který ustál souboj s hostujícím obráncem a prostřelil gólmana hostí A. Štolfu. Domácí tak šli do kabin s jednogólovým náskokem.

 

Domácí ještě skóre navýšii

Druhý poločas měl podobné parametry. Na domácích se postupem času projevila větší odhodlanost stav navýšit. Přesto však čelili opět několika dobrým akcím soupeře, akorát bez přesného zakončení. Utkání rozhodla šestiminutová pasáž, kdy domácí navyšovali skóre v 75. minutě zásluhou J. Hanáka, v 77. minutě nejlepším střelcem domácích Šimonem Čermákem a v 81. minutě krásnou hlavičkou Martina Řezáče. Stav 4:0 pro domácí již se nezměnil, i když měli v samotném závěru jednu dobrou šanci zásluhou V. Štafy a jednu stoprocentní, kdy se do odkryté brány netrefil D. Špaček. Domácím se tak podařilo z utkání získat plný počet bodů.     

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Chtěli jsme získat tři body. To se nám podařilo. Vítězství se, ale nerodilo tak lehce a jednoznačně jak vypadá konečné skóre. Hosté pro mě představují herně jedno z nejlepších týmů v soutěži, proto si vítězství velice cením.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - T. Vávra [-] (64. J. Hanák [-] ) , P. Ciprys [-] (74. I. Csákány [-] ) , J. Homolka [-] (74. V. Štaffa [-] ) , M. Čermák [-] , Š. Čermák [-] , M. Řezáč [-] , V. Pavlík [-] , L. Loucký [-] , A. Bartes [-] (64. R. Durda [-] ) , M. Ošmera [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
A. Štolfa [-] - J. Dohnal [-] (75. V. Chmelíček [-] ) , T. Rabušic [-] (63. J. Vychytil [-] ) , J. Eliáš [-] , S. Budín [-] (75. M. Křivánek [-] ) , F. Tomek [-] , A. Křivánek [-] , V. Kopuletý [-] , J. Pospíšil [-] (63. Š. Matoušek [-] ) , M. Veselý [-] , M. Lokaj [-]

ŽK: 12. V. Kopuletý , 66. M. Lokaj .
Hráči zápasu: M. Čermák .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - BAZALA Petr, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Horní Újezd v minulém kole překvapivě pouze remizoval, tentokrát si však s rezervou Náměště poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí jsou v těžké i herní výsledkové krizi, ale do sestavy se vrací domácí legenda a matador Michael Ošmera. I kvůli němu domácí urvou vítězství 3:1.