1:1
(0:0)
79. D. Kopuletý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice s Hartvíkovicemi smírně


Branky


58. M. Mlejnek - 79. D. Kopuletý (p.)
13

Fotbalisté Hrotovic se proti Hartvíkovicím připsali pouze bod za remízu 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Utkání mezi Hrotovicemi a Hartvíkovicemi začalo v mírném tempu, bez výrazné převahy některého z týmů. Útoky na obou stranách končily na bránících hráčích nebo v ochranné síti za bránou. 

Oba týmy vstřelily po jedné brance

K prvnímu zvratu, pro diváky ne úplně atraktivního utkání, došlo až v 58. minutě, kdy si na půlící čáře vzal míč domácí Michal Mlejnek a při samostatném nájezdu na branku se nemýlil. Domácím tato branka jakoby dodala síly a najednou byli na hřišti více vidět a tvořili si zajímavé šance. Žádná z nich však neskončila za zády hostujícího brankáře Petra Chalupy. Naopak na druhé straně při závaru ve velkém vápně fauloval domácí obránce a následným pokutovým kopem v 78. minutě David Kopuletý srovnal na 1:1. Posledních deset minut bylo už pro oba týmy trochu trápení, gólové šance byly vidět na obou stranách, skóre se už ale neměnilo.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - M. Růžička [-] , F. Pekárek [-] , T. Hadraba [-] , M. Svoboda [-] - J. Kučera [-] (46. P. Padělek [-] ) , E. Pokorný [-] (82. L. Šabata [-] ) , J. Petřek [-] , J. Votava [-] , P. Hrobař [-] - M. Mlejnek [-] -

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - R. Sýkora [-] , K. Sýkora [-] (55. D. Outulný [-] ) - M. Kopuletý [-] , V. Hadraba [-] - J. Gottvald [-] (68. M. Sýkora [-] ) , M. Outulný [-] , D. Kopuletý [-] , D. Horký [-] , M. Kafka [-] (68. M. Záviška [-] ) , J. Sýkora [-]

ŽK: 72. R. Sýkora .
Hráči zápasu: P. Hrobař - D. Kopuletý .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: ROHONY Filip - KRATOCHVÍL Jakub, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Hrotovicím se nevydařil zápas v Rokytnici. Viděl jsem jen první poločas a hrotovičtí několikrát trefili tyč soupeřovi branky. Kdyby tohle proměnili, výsledek utkání by byl jistě jiný. Nutno však podotknout, že Rokytnice hrála dobrý fotbal. Jedna porážka nic neřeší, jede se dál. Ve hře je ještě 33 bodů. Hosté z Hartvíkovic v minulém kole získali povinné 3 body proti trápícím se Jaroměřicím.
Očekávám ofenzivní utkání ze strany domácích. Hartvíkovice prozatím v sezóně získali na soupeřově hřištích pouhé 4 body, takže v Hrotovicích můžou maximálně překvapit. Na podzim skončilo utkání 2:2. Dle mého Hrotovice s přehledem zvítězí a z nepovedeného zápasu v Rokytnici se poučí. Kvalita je na straně domácích. Můj tip na výsledek 4:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích