Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Akuma vyhrála hokejovým výsledkem


Branky


0

Na půdu Bezna zavítala Akuma, která přijela příjemně naladěna z minulého kola, kdy porazila MSK. V prvním poločase padlo celkem 6 branek, což pro oko diváka bylo příjemné zpestření. V druhé půli padly pouze dvě branky a obě do sítě Bezna. Akuma tak utkání zvládla lépa a vyhrála 3:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branková přestřelka

Utkání hodně ovlivnilo počasí, neboť v průběhu začaly padat kroupy. Hlavní arbirt neváhal a utkání přerušil. Právě i z těchto důvodu udělal hrubici domácí brankář, Který neudržel míč v rukavicích. Dobíhající Bernat chybu ihned potrestal, když dorážel míč do odkryté branky - 0:1. Hostům vedení příliš dlouho nevydrželo, neboť za 5 minut inkasovali. Na centr ze strany hřiště si výborně naběhl domácí kapitán Möbius, který hlavičkou překonal brankáře hostí - 1:1. Vedení na stranu hostí strhl hostující šutér Strnad, který svůj osamocený nájezd proměnil střelou k tyči - 1:2. Domácí dali o sobě opět vědět po pár minutách. Střelcem branky byl opět Möbius, který svou individuální akci zakonřil z poza vápna střelou k tyči - 2:2. O další branku se tentokrát postarali domácí, jmenovitě Kolařík Martin , který krássnou střelou od břevna potěšil všechny zúčastněný diváky - 3:2. Ovšem vedení domácím stejně jako hostům dlouho nevydrželo. Dvě minuty před koncem první půle si vzal slovo opět hostující kanonýr Strnad, který tak vyrovnal - 3:3. Do kabin se tak šlo po brankové přestřelce za remízového stavu.

Bůžek rozhodl o zápase

Stejně jako v předešlých zápasem byli to bezenští, kteří zaspali začátek poločasu. Hned v 46. se k dorážce dostal Bůžek, který překonal domácího brankáře a strhl tak vedení na svou stranu - 3:4. Definitivní těčku o zápase udělal Strnad, Který završil hattrick. I on se prezentoval krásnou střelou o břevno, stejně jako jeho oponent Kolařík a podtrhl tak konečnou přestřelku - 3:5. Po zbytek zápasu se již skóre neměnilo a hosté si odvážejí všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Bezno-Sovinky
Milan Kolovratník - trenér: V posledním zápase chtěli domácí napravit špatný dojem z předchozích zápasů, ale opět doplatili na neproměňování šancí, kterých si vytvořili neskutečné množství.

SK Akuma Mladá Boleslav
Ladislav Hlaváček ml. - hráč: Dnes to snad ani nebyl fotbal, neboť oběma týmum míč často odskakoval od kopaček. Naštěstí jsme zápas zvládli lépe a odvezli si všechny body, které jsou nesmírně cenné. Myslím, že oko diváka mohlo zůstat spokojeno, neboť vidělo 8 branek, což se často nestává.



Sestavy


SK Bezno-Sovinky
J. Stýskal [-] - M. Hötzel [-] (55. M. Kolovratník [-] ) , J. Kolovratník [-] (60. Z. Novotný [-] ) , M. Honzátko [-] - J. Šispela [-] , M. Podzimek [-] , O. Novák [-] , J. Möbius [-] , P. Gruncl [-] - M. Kolařík [-] , T. Hötzel [-] -

SK Akuma Mladá Boleslav
M. Halbich [-] - J. Bernat [-] - J. Skramužský [-] (65. R. Javůrek [-] ) , J. Kamenický [-] (62. L. Hlaváček [-] ) , P. Bůžek [-] , J. Houser [-] , V. Kohnhäuser [-] , R. Kohnhäuser [-] , T. Strnad [-] (90. M. Gregor [-] ) , D. Lukáč [-] , O. Havránek [-]

Hráči zápasu: T. Strnad .
Místo: Bezno - Sovinky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Grešo Vilém - SOBALÍK Karel, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.