Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínka doma nadělovala


Branky


30

Domácí se střelecky probrali a odnesly to Hamry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hned v úvodu se po kombinaci Blahy s Janů dostal ke střele Liška, ale těsně minul. Poté po průnikové přihrávce od Janů Lhoták obešel Bence, ale před bránou žádného spoluhráče nenašel. Na druhé straně se ke střele dostal Koutník. Velkou šanci měli hosté ve 22. minutě, ale Šabart vysoko přestřelil. Ve 27. minutě si prudký centr od Janů našel Šustáček a poslal domácí do vedení – 1:0. Hned na to pálil z dálky Požár těsně nad bránu. Ve 37. minutě obešel gólmana Pulkrábek, prázdnou bránu však minul.

 

Domácí si vedení pohlídali

Po přestávce hlavičkoval Lhoták do břevna. V 51. minutě napřáhl Janů a procedil míč mezi Benceho nohami – 2:0. Poté Pulkrábek udržel míč, zpětnou přihrávkou vybídl k brance Janů, ale ten trefil jen břevno opuštěné branky. Hned po střídání pálil z úhlu Kříž do Bence. V 78. minutě centroval Požár a míč zapadl do šibenice – 3:0. O tři minuty později střílel Jinek, jeho střela byla sražena k Janů a ten míč dostal do sítě – 4:0. V 85. minutě hosté zapomněli na Jinka s Křížem, kteří šli sami na Bence a druhý jmenovaný vstřelil svůj první gól za áčko – 5:0. V závěru ještě domácí rozebrali obranu Hamrů a Janů vybídl Kříže k druhé brance v zápase – 6:0.

 



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): V první půli jsme sice byli na míči, ale bylo to takové kostrbaté. Po pauze jsme hru zjednodušili a využili jsme našich předností. V závěru hosté odpadli a my jsme skóre navyšovali. Před dvěma výlety je to povzbuzení do další práce.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] - D. Novotný [-] , J. Liška [-] (77. T. Rous [-] ) , M. Pulkrábek [-] , P. Šustáček [-] (63. A. Jinek [-] ) , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (75. M. Kříž [-] ) , D. Požár [-] , M. Blaha [-] , J. Janů [-]

FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - I. Sojma [-] (57. J. Culek [-] ) , J. Gančev [-] , A. Zátopek [-] , P. Novotný [-] , J. Jun [-] , J. Štíbal [-] , R. Koutník [-] (46. J. Miklík [-] ) , D. Russ [-] , A. Šabart [-] , T. Novotný [-]

ŽK: 64. D. Požár - 84. T. Novotný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRYMOVÁ Martina - VRZAL Matěj, ŠUSTÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Drdla
Tip experta: výhra domácích

Po sérii 4 utkání bez bodu se konečně chytneme. Nebude to jednoduché, ale vítězství v tomto utkání nás povzbudí a nakopne do zbytku sezony.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích