Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 15:00

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov B prohrál nad Tisem


Branky


4

Tis je hned druhý v tabulce těsně za Přibyslaví. S Pelhřimovem si poradil, ti se v tuto chvíli nachází na pátém místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned z kraje utkání se hosté dostali do vedení a to mohli i následně pečetit, Vacek ale penaltu nedal. Vetšina času byla první půle vyrovnaná, tak skončila jednobrankovým rozdílem pro Tis. Zápas hostující zlomili v první čtvrthodince druhého poločasu, kdy nasázeli rezervě Pelhřimovu tři branky. Dvě branky domácího týmu a hostujících pátá branka padla těsně před koncem již byly spíše kosmetickou úpravou. V důležitém zápase tak po velice dobrém výkonu vítězí rozdílem třídy.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov B
L. Pech [-] - M. Moravec [-] , P. Heřmánek [-] (52. O. Šimon [-] ) , L. Vopálenský [-] , J. Morava [-] , A. Šimon [-] , J. Poul [-] (46. O. Pátek [-] ) , J. Kmoch [-] , D. Fanta [-] , V. Vacek [-] , D. Ludvík [-]

TJ Tis
J. Sojka [-] - V. Kafka [-] , J. Bláha [-] (87. J. Šidlák [-] ) , V. Pavlas [-] , T. Vacek [-] , M. Ceral [-] , F. Vala [-] (62. P. Šiška [-] ) , L. Freudenreich [-] (46. P. Karlík [-] ) , O. Trekoval [-] , P. Šidlák [-] , T. Kozlík [-]

ŽK: 50. V. Vacek , 84. J. Kmoch , 89. A. Šimon - 58. J. Bláha .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: ČÍŽEK Jan - KUBEŠ Petr, MUZIKÁŘ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů