Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava urvala tři body


16

Výsledek se přeléval ze strany na stranu, ale domácí nakonec byli šťastnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Začátek záchranářského zápasu vyšel lépe hostům. Po sérii odrazů se dostal v 5. minutě k doražce Humpola a hosté vedli - 0:1. Odpovědět dokázal hned v 7. minutě domácí kapitán Simandl, kterého středem hřiště uvolnil Čurda a bylo srovnáno - 1:1. Domácí pak začali hosty přehrávat středem hřiště a vytvořili si několik velkých šancí, ale buď netrefili bránu nebo jako v případě parádní střely M.Vrbky nechali vyniknout dobře chytajícího Havlíka. Domácí poslal do vedení až rychlonohý Veselský, který ve 35. minutě zakončil brejk, po pěkném uvolnění od Homoly - 2:1. Ale i hosté hrozili rychlým přechodem do útoku a po jedné z těchto situací srovnali. Ve 39. minutě nezachytila domácí obrana náběh Pivovarčíka, ten vykoupal několik obránců Želetavy a překvapil Jeřábka na přední tyči - 2:2. 

Domácí po přestávce rozhodli

Začátek druhého poločasu se odehrával spíše ve středu hřiště a byl plný nepřesností. Strhnout vedení na svoji stranu se domácím povedlo až v 62. minutě, kdy střídající Hekrdla nahrál Čurdovi a ten míč dotlačil do brány - 3:2. Hosté pootevřeli hru a Želetava měla několik šancí rozhodnout utkání a uklidnit se, ale Polednu, Pacase i Simandla vychytal Havlík. Hosté se snažili s výsledkem neco udělat dlouhými nákopy na Šikulu, ale většinu z nich posbíral jistý Jeřábek, a tak si po upracované výhře připsala Želetava 3 body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Aleš Pacas (trenér): Spíš jak se soupeřem jsme bojovali sami se sebou. Věděli jsme, že musíme a to nám svazovalo nohy. Herně jsme byli lepší a měli spoustu šancí, ale byla to křeč. Nakonec jsme to urvali.




Sestavy


Sokol Želetava
D. Jeřábek [-] - M. Homola [-] (60. V. Hekrdla [-] ) , T. Vrbka [-] (38. M. Poledna [-] ) , T. Simandl [-] , M. Jičínský [-] , V. Čurda [-] , T. Veselský [-] , F. Kasáček [-] , M. Vrbka [-] , J. Šrutka [-] , Z. Dvořák [-] (55. A. Pacas [-] )

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - R. Šikula [-] , A. Pavelka [-] , M. Pivovarčík [-] , M. Vašíček [-] , L. Jirásek [-] (82. M. Pivovarčík [-] ) , P. Humpola [-] (25. Š. Kroupa [-] ) , J. Sytař [-] , T. Christian [-] , V. Štefka [-] , D. Bracek [-]

ŽK: 47. M. Jičínský , 76. A. Pacas - 29. J. Sytař , 54. V. Štefka , 57. M. Pivovarčík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANOVSKÝ Aleš - SOUKUPOVÁ Věra, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Zdeněk Peňáz
Tip experta: výhra domácích

Želetava sbírá body hlavně na domácím hřišti, věřím v jejich vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích