0:1
(0:0)
60. M. Němeček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 14:00

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice bodovala ve Velkém Meziříčí


Branky


60. M. Němeček (p.)
15

Velké Meziříčí podalo dobrý výkon, ale střelecky jim to moc nešlo. Žirovnice na tom byla střelecky lépe a bere všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Libor Švec, trenér: "Dnes musím hráče pochválit, myslím, že jsme odehráli dobrý zápas. Kluci plnili vše co jsme si řekli. Bohužel jsme nebyli dost kvalitní v koncovce a i přes dostatečný počet šancí jsme nedokázali skórovat."

FC Slavoj Žirovnice
Roman Hřib, trenér: Prvních dvacet minut patřila aktivita domácím, měli balón, kombinovali, ale jen okolo poloviny hřiště. My jsme měli tři náznaky do poslední třetiny, ale nepřesnost nás dál nepustila. Pak jsme prohodili podle průběhu tři hráče na jiné pozice a dostali jsme se na balón, byli jsme nebezpeční, měli jsme tři golové šance, Vojta Cajz nastřelil z blízka tyč, Tomáš Hřebecký řešil ve vápně místo zakončení nahrávku a Vít Kučera z malého vápna neprostřelil golmana s obráncem. Druhá půle byla z obou stran hodně kombinační, hrál se náročný a kvalitní fotbal. My jsme vstřelil branku po úniku Adam Vaš přes skoro polovinu hřiště a ve vápně byl fajulovaný. Penaltu proměnil suverénně Martin Němeček. V poslední části utkání jsme se spíše bránili, ale z hlubšího bloku jsme měli i nějaké náznaky brejků, které jsme nevyřešili. Hrál se velmi kvalitní zápas, jeden z nejlepších. Pochvala soupeři, který dělá fotbal správným směrem."



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
A. Dubec [-] - M. Malata [-] , A. Havlík [-] , L. Benda [-] , L. Štourač [-] , M. Lokvenc [-] (82. M. Mička [-] ) , M. Votava [-] , O. Chodák [-] (68. R. Foltýn [-] ) , F. Blažek [-] , M. Koudela [-] (60. K. Crhan [-] ) , N. Bibr [-]

FC Slavoj Žirovnice
V. Kolář [-] - T. Knotek [-] (71. P. Kolář [-] ) , M. Kořínek [-] , M. Hřebecký [-] , J. Svoboda [-] - A. Vaš [-] , J. Vodáček [-] (51. S. Koudelka [-] ) , M. Němeček [-] , V. Cajz [-] , T. Hřebecký [-] - V. Kučera [-] (71. M. Drápal [-] )

ŽK: 78. M. Lokvenc - 43. T. Knotek , 83. V. Cajz , 93. M. Drápal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOLUB Radim - POJEZNÝ Karel, TOMŠŮ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Barbora Králíková

Expert: Jakub Voborník
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů