3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky nad Novou Vsí dokázaly otočit zápas


Branky


44. M. Picmaus , 72. V. Bence , 86. V. Bence - 28. J. Nečas , 38. J. Ptáček
15

Okříšky svojí bojovností dokázaly otočit zápas. Nová Ves byla blízko ke 3 bodům, pak k 1 bodu a nakonec nemá nic.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance

Domácí začali utkání ve velkém stylu, když dvakrát hlavičkoval Benda, ale jeho pokusy končili vedle tyče hostující branky. Hosté se osmělili v 11.minutě, když šel sám na Fialu Ptáček, ale míč poslal vedle domácí branky. Domácí ve 20. minutě zahrávali trestný kop Ryšavým, hlavou prodloužil Benda a Bence hlavou opět střílel vedle hostující branky. Vzápští obešel Bence obránce a nechal vyniknout hostujícího brankáře. Domácí Částka utekl po čáře hostujícímu obránci, odcentroval do pokutového území, míč propadl k volnému Dubskému a jeho střelu z voleje brankář vyrazil. Hosté potvrdily rčení nedáš - dostaneš, když ve 28. minutě hosté podnikli rychlý protiútok a Nečas J. nedal Fialovi šanci - 0:1. Domácí mohli vyrovnat z trenstného kopu, když Ryšavý svůj pokus poslal vedle tyče hostující branky. Ve 38. minutě přenesli hosté míč z pravé strany na levou, míč podcenil domácí Trnka a hostující Ptáček zvýšil na 0:2. Ve 44. minutě dostal míč za obranu Bence, utekl obráncům a nezištně přihrál Picmausovi ten vstřelil svoji ptvní branku za A-mužstvo - 1:2.

 

 

Okříšky otočily zápas

Na začátku druhé poločasu měli domácí hráčí snahu o vyrovnání a pootevřeli obranu, za to je mohli hosté potrestat. Nejprve z trestného kopu mířil těsně nad Šandera a poté střelu Sedlera nadvakrát zlikvidoval Fiala. V 72. minutě centroval Rampír, míč prodloužil Picmaus a hlavou vstřelil Bence vyrovnávací branku 2:2. V 84. minutě Bence utekl hostující obraně, nahrál volnému Picmausovi a jeho střelu chytil hostující brankář. Domácí tlačili a v 86. minutě dostali možnost zahrávat trestný kop z 18 metrů. K němu se postavil Bence a jeho střela skončila v brance 3:2. Domácí v posledním domácím utkání vyhráli.

 

 

 

 

 



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - T. Trnka [-] , M. Picmaus [-] , F. Rampír [-] , R. Ryšavý [-] (68. J. Popelář [-] ) , V. Bence [-] , J. Částka [-] , P. Dubský [-] (85. M. Pařízek [-] ) , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] , V. Němec [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - J. Šandera [-] , V. Peňáz [-] , J. Nečas [-] , M. Kuchta [-] (17. S. Růžička [-] ) , J. Ptáček [-] , O. Dacer [-] , L. Krbálek [-] , M. Žák [-] (38. T. Nečas [-] ) , T. Sedler [-] , P. Šandera [-]

ŽK: 58. O. Benda , 66. V. Bence - 29. J. Fuksa , 82. J. Ptáček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - ŠIMEK Milan, GREGAR Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Barbora Králíková

Expert: Jakub Voborník
Tip experta: výhra hostů

Ofenzivní síla Nové Vsi rozhodne zápas.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích