2:1
(0:0)
48. P. Chalupa (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sapeláci doma urvali výhru


Branky


63. J. Mužík , 90. O. Přibyl - 48. P. Chalupa (p.)
16

Po naloži v Rapoticích chtěli Sapeláci doma bodovat. Nakonec vítěznou branku se jim podařilo vstřelit až na konci zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas bez branek

V předposledním domácím utkání letošního soutěžního ročníku chtěli domácí odčinit propadák z Rapotic, přesto bylo utkání v první půli naprosto vyrovnané. Ze strany Sapeláků vynikli akce Honzy Vacka, ať již zakončené Adamem Průchou či samotným Honzou, ale gólman hostí Tomáš Kolouch chytal naprosto spolehlivě. Mladí hráči Velmezu nás přehrávali po stranách a Tomáš Pokorný musel také předvést několik velmi pěkných zákroků. První půle tedy skončila bez branek.

Vítězná branka až na konci poločasu

Do druhého poločasu vstoupili Sapeláci náporem, který však skončil hlavičkou Filipa Bačkovského těsně nad po centru Michala Mikeše, neboť v zápětí zazmatkovali naši obránci a hráči Meziříčí dostali k dispozici pokutový kop, který proměnil Patrik Chalupa 0:1. Domácím týmem to neotřáslo, pokračoval v dobrém nasazení a vytvářel si další a další šance, gólman hostí byl však excelentní. Až v 63. minutě po akci z pravé strany vyrovnal střídající Jirka Mužík 1:1. Sapelácu toužili po vítězství,měli k němu několikrát hodně blízko, hosté byli pod velkým tlakem. Gólman Velmezu dokázal vychytat i bombu Ondry Přibyla i nájezd Adama Průchy. Na druhou stranu podnikli dva výborně sehrané brejky hosté, ale Tomáš Pokorný byl skvělý. Rozhodla tak až poslední minuta zápasu, kdy další petelici Ondry Přibyla zastavila až síť velkomeziříčské branky 2:1. Tři body tak zůstaly doma.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Ondřej Košík, trenér: "V prvním poločase jsme navázali na špatný výkon s Rapoticema, chyběl nám pohyb a mladí hráči Velmezu nám svými náběhy dělali velké problémy. Po změně stran šel náš výkon nahoru, začali jsme hrát více po zemi a stupňovali svůj tlak. Odměnou nám byl vítězný gól v poslední minutě zápasu."

FC Velké Meziříčí B
Libor Švec, trenér: "Co dnes říct. Máme utkání 60 minut pod kontrolou, ale body nám to nepřineslo. První poločas byl z naší strany dobrý, ovšem i přes spoustu šancí nedokážeme dát gól. Na začátku druhé půle se nám to povede, ale místo toho, aby jsme soupeře dál trápili, tak se začneme bát o výsledek. Ztratili jsme pohyb a přestali kombinovat. Už po několikáté nedokážeme slibně rozehraný zápas dovést do konce."



Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - M. Šimek [-] , O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] , A. Průcha [-] , F. Bačkovský [-] (63. F. Dvořáček [-] ) , M. Boháček [-] (46. J. Mužík [-] ) , M. Mikeš [-] , A. Hojsák [-] , J. Vacek [-] (71. J. Bačkovský [-] ) , Š. Bambula [-]

FC Velké Meziříčí B
T. Kolouch [-] - M. Malata [-] , A. Havlík [-] , P. Chalupa [-] , L. Štourač [-] (80. M. Koudela [-] ) , P. Partl [-] , M. Votava [-] , O. Chodák [-] (63. R. Foltýn [-] ) , F. Blažek [-] (63. L. Benda [-] ) , K. Crhan [-] , N. Bibr [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - DOSKOČIL Pavel, TOMŠŮ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Luboš Dvořák
Tip experta: výhra domácích

V SAPELI se nikdy nehraje dobře a proto věřím ve výhru domácích.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Huhtamaki Okříšky 13 30:17 27
2 SK Fotbalová škola Třebíč 13 57:17 26
3 FC Chotěboř 13 27:15 24
4 TJ Slovan Kamenice nad Lipou 13 29:20 24
5 FC Rapotice 13 31:24 20
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Hobza 17
2 Vojtěch Bence 13
3 Michal Šmarda 11
4 Martin Dvořák 9
5 Martin Kostroun 7
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Libor Bačkovský 45 49,5% 0
2 Radek Přivratský 43 47,3% 0
3 Petr Kříž 43 51,2% 1
4 Tomáš Novotný 41 48,8% 0
5 Michal Zikmund 40 44,4% 1
Zobrazit celou tabulku