2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 15:00

19.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky zabodovaly proti Žirovnici


Branky


21

Okříšky chtěly odčinit prohru s Chotěboří a do zápasu vstoupily naplno. Vyplatilo se jim to a nechávají si doma všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Domácí hráči chtěli odčinit porážku od Chotěboře a do utkání vstoupili šancí Dubského, který z levé strany přeloboval hostujícího brankáře a ten jeho pokus stihl na brankové čáře chytit. Hosté se osmělili v 18.minutě, když Cajz střílel z bezprostřední blízkosti, ale Fiala jeho pokus chytil. Domácí hrozili z pravé strany, když Částkův centr našel volného Benceho, ale jeho pokus vychytal hostující brankář. Hostující brankář dřžel hosty v utkání, když reflexivně vyrazil opět střelu Benceho a po chvíli i hlavičku Rampíra.

Žirovnice mohla vyrovnat

Domácí se dočkali vedoucí branky v 64.minutě, to dostal přihrávku mezi obránce Bence a nezjištně přihrál zcela volnému Dubskému a ten vstřelil vedoucí branku- 1:0. Hosté mohli odpovědět vzápětí, To zahrával Vodáček trestný kop z 20 metrů a Fiala jeho pokus vyrazil. Poté měli domácí tři velké šance, ale hostující brankář držel hosty v utkání. Hlavně při šanci Benceho, který šel sám od půlící čáry, ale brankář jej vychytal. Hosté mohli vyrovnat v 85 minutě , ale pokus Koudelky Fiala chytil. Rozhodnutí přineslo až nastavení, když střídající Picmaus našel volného Dubského a ten nezaváhal- 2:0. Domácí si svoji výhru vybojovali.



Ohlasy k zápasu



FC Slavoj Žirovnice
Roman Hřib, trenér: Jeli jsme do Okříšek uspět, změnit naši špatnou jarní situaci a získat body. Zapas se vyvíjel podle očekávání, my jsme byli lepší na balonu, soupeř byl nebezpečnější. My jsme měli jednu šanci v první půli, kdy zakončoval po centru ze strany T. Hřebecký, soupeř měl dvě šance, které jsme ustáli. Poločas 0:0. Druhá půle byla podobná, my jsme ohrozili jen z centrů, které gólman pochytil. Pak jsme meli trestný kop Vodáčka a střelu Koudelky, které taky gólman zlikvidoval. První gól jsme dostali z brejku, kdy nás přehráli dva útočníci. Druhá padla ke konci, kde jsme hráli “vabang” a v podstatě jsme hráli po vápno, soupeř měl několik brejkových zakončení, jedna z toho jim vyšla. Jsme na tom špatně, musíme trénovat více i ve více lidech. To je jediná cesta se z toho dostat. Gratulace soupeři ke všem bodům."



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , T. Růžička [-] , F. Rampír [-] (79. R. Ryšavý [-] ) , M. Zeman [-] , V. Bence [-] (90. M. Picmaus [-] ) , J. Částka [-] (85. T. Trnka [-] ) , P. Dubský [-] , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] , V. Němec [-]

FC Slavoj Žirovnice
P. Kolář [-] - S. Koudelka [-] , V. Cajz [-] , M. Němeček [-] , R. Podhradský [-] , A. Vaš [-] (77. T. Severa [-] ) , J. Vodáček [-] , M. Kořínek [-] , T. Hřebecký [-] , M. Hřebecký [-] , T. Knotek [-]

ŽK: 87. V. Bence - 63. T. Hřebecký , 73. T. Knotek , 76. J. Vodáček .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: HOLUB Radim - CHROMÝ Karel, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Libor Fiala
Tip experta: výhra domácích

Pokusíme se napravit špatné jarní výsledky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza