5:1
(4:0)
85. R. Podhradský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř rozhodla už v prvním poločase


Branky


3. R. Musílek , 13. L. Dvořák , 22. P. Chlad , 41. T. Knotek (vl.) , 79. D. Polanský - 85. R. Podhradský (p.)
19

Chotěboř nezahálela a už v prním poločase vedla o 4 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žirovnice dostala hned čtyři branky

Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned ve 3.minutě se svým důrazem prosadil Roman Musílek, když jeho střelu podcenil Kolář 1:0. Ve 13. minutě přišla nejhezčí akce zápasu, když započatou situaci na jeden dotek skvěle zakončil Luboš Dvořák 2:0. Ve 22.minutě dostal hezký balón od Voborníka za obranu Petr Chlad a ten se nemýlil 3:0. Pak se hra na chvilku vyrovnala. Soupeř zahrozil dvakrát při rychlém přechodu do útoku, ale vše jsme si pohlídali. Naopak jsme mohli skóre navýšit, ale to se povedlo až ve 41.minutě Jandovi, který s přispěním hostujícího hráče Knotka zvýšil na 4:0.

Vyrovnanější poločas

Druhá půle se víceméně dohrávala. Nakonec se po hezké akci v 79.minutě prosadil Polanský David. Ke konci zápasu soupeř dal čestnou branku Podhradským z penalty na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Martin Jakeš, trenér: "V utkání jsme byli lepším celkem. Musím říci, že jsme měli sice při některých brankách trochu štěstí, ale hlavním aspektem bylo, jakým stylem jsme si šli pro tři body. Shrnu to do pár slov, kompaktnost, bojovnost, zaujetí pro hru, emoce a chtění vyhrát."

FC Slavoj Žirovnice
Roman Hřib, trenér: "Hned ve druhé minutě jsme darovali gól, do 25.minuty druhý a třetí...měli jsme i dvě šance, kdy jsme ze stran dávali balóny přes celé vápno, ale chyběl nám kousíček. Do kabin jsme dostali po další individuální chybě čtvrtou branku. Za tohoto stavu nebylo jednoduché hráče motivovat ke druhému poločasu, ale ten jsme relativně zvládli, byť i soupeř polevil a kontroloval. Hrála se relativně vyrovnaná hra, se šancemi na obou stranách. Druhý poločas 1:1. Gratuluji Chotěboři, hrají dlouhodobě hezký organizovaný fotbal, skvělá práce."



Sestavy


FC Chotěboř
V. Mašek [-] - J. Voborník [-] , F. Tůma [-] , L. Dočekal [-] , D. Polanský [-] , M. Somerauer [-] , F. Janda [-] (56. L. Bouma [-] ) , L. Dvořák [-] , R. Musílek [-] , V. Klement [-] , P. Chlad [-]

FC Slavoj Žirovnice
P. Kolář [-] - S. Koudelka [-] (71. D. Bednář [-] ) , R. Podhradský [-] , T. Knotek [-] (64. V. Hadrava [-] ) , M. Němeček [-] , V. Cajz [-] , T. Hřebecký [-] , J. Svoboda [-] , M. Hřebecký [-] (24. T. Severa [-] ) , T. Kmeťo [-] , M. Drápal [-]

ŽK: 78. R. Musílek - 54. T. Knotek , 81. J. Svoboda .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - STRAKA Karel, KUBEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Filip Dvořáček
Tip experta: výhra domácích

Výkony Chotěboře se mi velmi líbí, v domácím prostředí porazí Žirovnici.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích