Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Divize F, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí se strachovali o výhru i když vedli v poločase 3:1


Branky


5

Pohledné utkání skončilo výhrou domácích

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení o dva góly

V pohodové atmosféře utkání, kde již hosté byli zachráněni se hrál velmi pohledný fotbal ve skvělé atmosféře. Domácí byli od začátku aktivnější a měli více ze hry. Tomu samozřejmě napomohlo brzké vedení, když se v 8 minutě trefil domácí záložník Gajdošík. Tím podpořil útočnou aktivitu a brzo bylo 2:0 když se trefil ve 14 minutě domácí V.Heiník. Domácí útočili ale hosté nebyli vůbec odevzdaným soupeře, a to jim vyneslo snížení na 2:1 když se hezky trefil 25 minutě  hostující Slavík. Po snížení ale domácí vůbec nepolevili a dále se snažili útočit, a tak do poločasu podruhé trefil domácí V.Hejník, a tak šli domácí do kabin za stavu 3:1 spokojeni.

Hosté se snažili dorovnat skóre ale snížili až v nastavení

Druhý poločas začal jako ten první jen s rozdílem že domácí ani hosté branku nevstřelili. Poté v průběhu druhého poločasu domácí i hosté prostřídali a tempo utkání opadalo. Hosté chvílemi měli převahu, ale branku nemohli vstřelil. To se jim podařilo až v nastavení poté co se trefil v 91 minutě hostující Schwarz. Tím dal konečnou podobu výsledku utkání, které se muselo líbit.  Tak domácí zakončili sezónu výhrou a posunuli se na 6.místo. 

 



Sestavy


FC Bílovec
A. Padušák [-] - M. Krayzel [-] , J. Jelen [-] , T. Dostál [-] (63. M. Raszyk [-] ) , V. Heinik [-] , O. Pavlík [-] , L. Gajdošík [-] , A. Dluhoš [-] (68. Z. Dresler [-] ) , J. Tomášek [-] , M. Mikuš [-] (63. L. Čavera [-] ) , T. Koschatzký [-] (74. V. Minařík [-] )

MFK Bruntál
J. Šidlák [-] - L. Vojtík [-] , R. Modelský [-] (46. D. Deák [-] ) , M. Goněc [-] , M. Schwarz [-] , R. Hanák [-] , V. Tomášek [-] (78. Š. Kubesa [-] ) , R. Hapka [-] , M. Slavík [-] , M. Galus [-] , M. Ostrák [-]

ŽK: 33. O. Pavlík , 48. M. Mikuš , 73. M. Krayzel - 52. D. Deák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ganaj Martin - TRIGAS Paskal, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů